Vreme čitanja: oko 2 min.

Šta se dešava s prtljagom kada ga predate na aerodromu? Ovaj snimak je videlo više od 20 miliona ljudi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon što je pričvrstio malu kameru na dno kofera predao ga je na mestu za odlaganje prtljaga na aerodromu.

  • 0
koferi, aerodrom, prtljag foto: pixabay.com

Jedan korisnik TikToka stavio je kameru na svoj kofer kako bi saznao šta se dešava sa prtljagom kada ga predate na aerodromu. Dobio je zanimljiv video.

Tomas Miler, koji ima korisničko ime @thomasmiller719 na TikTok-u, postavio je video jedinstvene perspektive snimljene kamerom na njegovom koferomu. Klipu je počeo objašnjavajući da je "vreme da sazna šta aerodrom radi sa njegovom torbom".

Nakon što je pričvrstio malu kameru na dno kofera predao ga je na mestu za odlaganje prtljaga na aerodromu.

Na video-snimku koji je snimila minijaturna kamera vidi se kako je kofer postavljen na dugačku pokretnu traku, koja ga je nosila niz niz okreta dok je ulazio u veliku prostoriju na aerodromu.

Činilo se da torba izlazi iz mašine, što je možda bila bezbednosna provera, pre nego što je prebačena na drugu pokretnu traku. Uhvaćen je trenutak kada je kofer prošao pored službenika aerodroma.

Snimak putovanja torbe završio se scenom stavljanja njegovog kofera na gomilu drugih.

Iako video nije pokazao proces, Uprava za bezbednost transporta (TSA) napominje da prtljag prolazi kroz pregled sličan onom kroz koji prolaze putnici pre nego što avio-kompanija preveze prijavljeni prtljag na vaš let.

Proces utovara torbi u avion se često obavlja ručno.

Milerov video je od tada pregledan više od 20,7 miliona puta na TikTok-u, gde su gledaoci priznali da ih je zabavljalo putovanje torbe.

@thomasmiller719 #foryou #foryoupageofficiall #foryoupage #fypシ゚viral ♬ Daylight - David Kushner

"Zašto je ovo tako zadovoljavajuće?" pitala je jedna osoba, dok je drugi gledalac rekao: "To je bila tako zabavna avantura."

"Lepo je videti da se ništa loše nije dogodilo. Hvala vam!", napisao je neko drugi.

Drugi su otkrili da nisu bili impresionirani snimkom iza scene, a neki sugerišu da su očekivali više "drame".

"Znao sam šta da očekujem, ali sam želeo još ’drame’", napisala je jedna osoba, dok je neko drugi rekao: "Ne znam šta sam očekivao, ali znam da sam očekivao više."

Video je takođe podstakao brojna poređenja sa scenom u "Priči o igračkama 2", kada Vudi i njegovi prijatelji pokušavaju da spasu Džesi na aerodromu.

Iako je snimanje na aerodromima generalno dozvoljeno, snimanje graničnih patrola i carinskih agenata ne preporučuje jer se većina ovih interakcija ne smatra javnom, te se izvan SAD ne preporučuje da fotografišete, snimate ili snimate bilo kog vladinog agenta ili vladinu zgradu bez prethodne dozvole te vlade.

(Telegraf.rs)

Video: I on radi sklekove na vratima... aviona dok tovari prtljag

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA