Vreme čitanja: oko 2 min.

Provozao je beskućnika skupim autom i okačio snimak: Ni sanjao nije da će ga taj video "odvesti" do porodice

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Susret sa sestrom je postao moguć zahvaljujući Andreu Ernandezu, koji je na TikTok postavio snimak bosonogog čoveka zarasle kose koji zagleda njegov "ford mustang"

  • 1

Moć društvenih medija ponovo je spojila beskućnika sa njegovom porodicom u Meksiku posle 13 godina. Dirljivi trenutak postao je viralan na TikTok-u kada je Horhe Pineda (54) zagrlio svoju sestru Beatriz Pinedu ispred napuštenog imanja u Montereju, na severoistoku zemlje, gde je potražio utočište, prenosi Dejli mejl.

Susret sa sestrom se desio u nedelju, a postao je moguć zahvaljujući Andreu Ernandezu, koji je 5. aprila postavio svoj snimak bosonogog čoveka koji zagleda njegov "ford mustang". Horhe se može videti kako se divi sportskom automobilu na TikTok videu koji je pregledan više od 15 miliona puta.

Ernandez je odveo Horhea na vožnju kolima - a video snimak tog putovanja postao je viralan i pomogao Horheovoj porodici da ga prepozna i ponovo stupi u kontakt s njim.

Kolega ga upozorio na beskućnika

Ernandez je rekao za novinski kanal Info 7 da ga je kolega upozorio da beskućnik stoji blizu njegovog automobila i savetovao ga da pronađe drugo mesto na parkingu.

Umesto toga, odlučio je da ostavi automobil gde je bio, a kasnije je prišao Pinedi i odveo ga u vožnju gradom - video snimak je imao više od 3,6 miliona pregleda.

Ernandezovi pratioci bili su dirnuti video snimkom i dali su sredstva da pomognu Pinedi da kupi hranu, novi dušek i uradi totalnu transformaciju – čemu se u početku on protivio.

Ernandezov video videla i Beatriz

Viralni sadržaj je na kraju privukao pažnju Beatriz, koja je došla do Ernandeza pošto je primetila svog brata, kog je poslednji put videla 2011. Beatriz je uspela da nađe novac i putuje 11 sati od svoje kuće u Ameki, gradu u zapadnoj državi Halisko, do Montereja da bi se videla sa Horheom.

@andreshernandezig97 Rencuentro con su hermana ❤️ se logro la gran mision gracias a todos ustedes y por mi parte me da mucha felicidad ❤️🙏🏻 #rencuentro #barbasdeoro #vagabundo #mty #viral #mustang #rtr #mustanglifestyle #rt #ford ♬ See You Again - Melodia Simples

Horhe je neko vreme živeo u Sjedinjenim Državama pre nego što su problemi sa narkoticima doveli do njegove deportacije u Meksiko, rekla je Beatriz.

Zaposlio se u fabrici čokolade u gradu Rino u Halisku, a kasnije je doživeo nesreću zbog koje se odvojio od porodice.

@andreshernandezig97 Respuesta a @Felipe En esta cuenta nos gusta apoyar 🫶🏻 has lo tuyo tiktok para mas contenido y buenos recuerdos ❤️#proyectoauto #mty #mustanggt #ford #v8 #mustanglifestyle #mustangsoftiktok #10teenspeed #gt ♬ Colapso - Kevin Kaarl

"Videla sam video snimke i zaplakala sam“, rekla je Beatriz.

Horhe je otišao da živi sa svojom sestrom u Ameki i raduje se novim prilikama.

(Telegraf.rs)

Video: Ozbiljna škola celom svetu: Beskućnik ni sam nema ništa, ali psu daje sve

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA