Bukti rasprava zbog jela koje Srbi obožavaju: Svaka kuća ima svoje ime za njega, ali u jednom se svi slažu

A. G.
A. G.  

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Deki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Miša

    02. septembar 2025 | 17:55

    Dali ste mi ideju , šta sutra za doručak .

  • Deki

    02. septembar 2025 | 15:15

    Još su bolje ako se prže na vreloj masti.jer onda ne upijaju ulje i budu sivkasta a hrskave. Od da ih spremam....

  • sasa

    02. septembar 2025 | 06:51

    Kako god ih zvali - ove na slici su preprzene, treba ih skinuti malo ranije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA