Ukrajinci izdali poternicu za seksi tužiteljkom koja brani Rusiju (VIDEO)

Nataliju Poklonsku optužuju za aktivnosti preduzete radi nasilne promene ustavnog uređenja ili zauzimanje državne vlasti, kao i za zaveru za sprovođenje takvih aktivnosti

  • 6

Ukrajinsko Ministarstvo unutrašnjih poslova izdalo je poternicu za glavnim tužiocem Krima Natalijom Poklonskom zbog nasilne promene državne vlasti.

Na zvaničnom sajtu tog ministarstva ukrajinske vlasti Poklonsku optužuju za aktivnosti preduzete radi nasilne promene ustavnog uređenja ili zauzimanje državne vlasti, kao i za zaveru za sprovođenje takvih aktivnosti, preneo je Itar-Tas.

Na internet-stranici MUP-a Ukrajine navedeni su lični podaci i fotografija Poklonske, kao i telefon za kontakt Službe bezbednosti Ukrajine.

Poklonska je na nalog glavnog tužioca Rusije Jurija Čajke juče imenovana za vršioca dužnosti čelnika tužilaštva na Krimu, koji je uz krimski grad sa specijalnim statusom Sevastopolja zvanično primljen u sastav Rusije 21. marta.

Poklonska je ranije izjavila da se njenim potčinjenima neprestano preti od strane Glavnog tužilaštva Ukrajine, podsećaju RIA Novosti.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Jovic

    26. mart 2014 | 18:06

    Auu Poklonska, alal vera za hrabrost. PS. Dobro i izgledas boga mi.

  • стрептомицин

    26. mart 2014 | 19:44

    Види ово:"због насилне промене државне власти"?! И то је оптужују ни мање ни више него пучисти, који су оружјем сменили легално изабрану власт. Брзо се уче лицемерју од западних газди.

  • Srbin

    26. mart 2014 | 18:09

    Kako izgledas,I ja bih izdao potragu za tobom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA