VAU! Pas za traženje droge našao kokain i ušmrkao ga

Policija je prilikom pretresa auta, pronašla malu količinu supstance za koju se veruje da je kokain i pas je udahnuo nešto od toga. Pas je odveden hitno u veterinarsku kliniku, gde je testiran i bio je pozitivan na prisustvo stimulansa, saopštila je policija

  • 6

Policijski pas se vratio na dužnost u El Cerito nakon udisanja male količine kokaina tokom pretresa osumnjičenih prošle nedelje, saopštila je policija u ponedeljak .

Policija je prilikom pretresa auta, pronašla malu količinu supstance za koju se veruje da je kokain i pas je udahnuo nešto od toga. Pas je odveden hitno u veterinarsku kliniku, gde je testiran i bio je pozitivan na prisustvo stimulansa , saopštila je policija.

Životinja je tretirana, oporavio se i bio je u stanju da se vrati na dužnost sledećeg dana. Policija je saopštila da je čovek iz auta gde je pronađena droga, identifikovan kao dvadesetdevetogodišnji Mone, prodavac iz San Pabla i uhapšen je.

U saopštenju, policija je saopštila da je "dok je svaki napor da se obezbedi sigurnost pasa, otkriće osumnjičenih lekova može dovesti do ove situacije".

Pas je dresiran za pretragu, zaštitu i druge aktivnosti.

(Telegraf.rs / Izvor: sfbay.ca)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA