(VIDEO) USKOČILA JE U KAVEZ SA PITBULOVIMA A ONI SU JE RASTRGLI: Ova mlada majka izvršila je samoubistvo, tvrdi dr LJUBIŠA DRAGOVIĆ! (FOTO)

Svedok koji je video kako psi napadaju ovu ženu pokušao je da joj pomogne, ali bez uspeha

  • 28

 Rebeka Hardi (22) iz Mičigena izvršila je samoubistvo pošto ušla u kavez sa dva pitbula. Istraga je utvrdila da je Rebeka preskočila ogradu kaveza, gde ju jedan pas zgrabio za lice i vrat, a drugi za donji deo tela.

Svedok koji je video kako psi napadaju pokušao je da joj pomogne, ali jedino je uspeo da pozove vlasnika pasa, koji je Rebeku izvadio iz kaveza.

Međutim, povrede su bile veoma teške i ona je preminula u bolnici. Policija i načelnik bolnice doktor Ljubiša Dragović tvrde da je najverovatnije u pitanju samoubistvo, jer je Hardijeva znala u kakav rizik se upušta ulaskom u kavez sa krvoločnim psima.

- Ona je sama preskočila ogradu i ušla kod pasa. Znala je da su opasni i prepustila se njihovim napadima - priča doktor Dragović i dodaje da je ovom činu prethodila svađa u kući iz koje je išetala bosa.

Foto: Facebook/becca.hardy.35 Foto: Facebook/becca.hardy.35

Rebeka je i ranije pokušala da izvrši samoubistvo, a njen verenik Met Greten odbacuje mogućnost da je digla ruku na sebe jer nikada ne bi ostavila njega i njihovu jednogodišnju ćerkicu.

- Zaista ne mogu da se složim sa tim da je želela sebi da naudi. Imala je malu devojčicu u kući i želela je da budemo porodica - priča njen verenik.

Na jednom sajtu u toku je prikupljanje novca za pomoć Rebekinoj devojčici koja je prerano ostala bez majke.

- Bila je puna života i obožavala je svoju ćerku. Gde god bi ušla obasjala bi sobu svojom pozitivnom energijom - navodi se u saopštenju njene porodice i prijatelja.

(Telegraf.rs / Izvor: unilad.co.uk )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeremil

    13. decembar 2015 | 16:00

    Vidi ga Ljubce nacelnik u Micigenu

  • Milorad

    13. decembar 2015 | 14:48

    Covek je veoma slozenò bice,cesto se nikad ne utvrdi zasto je tako reagovao.Zato sa svakim covekom moramo postupati sa postovànjemi i bez nasilja.

  • Boris

    13. decembar 2015 | 15:38

    PROPAGANDA I NE ZNAM ZASTO PISETE O OVOME KADA SE ZNA DA TO NIKO NE VERUJE!POGLEDAJTE STATISTIKU KOJA RASA IMA NAJVISE UJEDA LJUDI?BICE VAM JASNO SVE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA