PREŽIVEO TRAGEDIJU U KINI: Tri dana bio zakopan ispod ruševina (FOTO) (VIDEO)

Spasen je Tjan Ceming (19), koji je preživeo skoro 72 sata zahvaljujući semenkama i voću koje je zajedno s njim bilo zatrpano

  • 0

Spasilačke ekipe pronašle su danas mladića, koji je 70 sati preživeo ispod ruševina nakon što je pre tri dana klizište od blata i građevinskog otpada zatrpalo 33 zgrade u industrijskom parku u gradu Šenženu na jugu Kine.

LJUDI ŽIVI ZATRPANI: Eksplozija pokrenula BLATNJAVU LAVINU koja je potpuno uništila ovaj milionski grad!

Spasen je Tjan Ceming (19), koji je preživeo skoro 72 sata zahvaljujući semenkama i voću koje je zajedno s njim bilo zatrpano. Mladić je izuzetno iscrpljen i smrskana mu je bila noga, zbog čega je operisan, prenele su agencije.

Spasiocima je bilo potrebno dva sata da bi ga izvukli ispod ruševina.

Mladić je lupao kamenom kako bi privukao pažnju spasioca. Još jedan muškarac je, takođe, pronađen živ, ali je on preminuo posle nekoliko časova, saopštili su vatrogasci.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Zvanično se 76 osoba vode kao nestali.

U saopštenju na sajtu kineskog Ministarstva odbrane navodi se da policija i vojska vode "trku sa vremenom" i koriste sve mogućnosti u potrazi za preživelima.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA