SCENA KAO IZ HOROR FILMA: Oca je usred noći probudio plač ćerkice, skamenio se kad je video da je u naručju nepoznatog čoveka

Jedino se sećam da sam se igrao sa "patuljkom"...

  • 0

Zamislite situaciju da vas u sred noći probudi plač vaše dvogodišnje ćerkice, a zatim je zateknete u polumraku svoje dnevne sobe u rukama potpuno nepoznatog čoveka!?

USVOJILI SU ME, TATICE: Dečak poslao srceparajuće pismo ocu u RAJ (FOTO)

To se desilo jednom čoveku u Arizoni, koji je želeo da ostane anoniman, a koji je u četvrtak oko 2:30 časova po noći čuo svoju ćerku kako plače i to ga je probudilo. Plač ga je vodio do dnevne sobe gde je svoje dete zatekao u krilu potpunog stranca, kasnije identifikovanog kao Oren Aharon Koen. 

Koen (34) je kasnije rekao policiji da je bio toliko pijan da se jedino seća da se igrao sa "patuljkom" i da nije sprovodio nikakve seksualne radnje nad osobom sa kojom se igrao, piše Vašington post.

Kada ga je preplašeni otac zatekao u svom stanu Koen mu je uzvratio "Ne brini, ja sam tvoj prijatelj!" Roditelji deteta odmah su pozvali policiju.

Koen je odmah uhapšen pod optužbom za provalu drugog stepena, nasilnički napad i pokušaj kidnapovanja. Policija je čak morala da koristi municiju za omamljivanje jer se pijani čovek opirao hapšenju.

Roditelji su rekli nadležnima kako nikada pre nisu videli čoveka koga su zatekli u svom domu, te da je devojčica bila obučena u pidžamu i da je bila pospana. 

Koen je takođe policiji rekao da je te večeri pio sa prijateljem koji živi u blizini. Takođe, nije bilo znakova nasilnog ulaska u stan, a Koenu je određena kaucija u iznosu od. 250.000 dolara.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA