HEROJ: Radnik obezbeđenja spasao bebu da ne udari o pod (VIDEO)

Drama sa srećnim krajem dogodila se u aerodromskoj zgradi u Katovicama. Radnik obezbeđenja je munjevito skočio i uhvatio dete i tako sačuvao bebin život

  • 6

Radnik obezbeđenja na aerodromu Katovice u Poljskoj spasao je bebu koja je padala s oko metra visine. Muškarac se pojavio u poslednjem momentu, munjevito je odreagovao, bacio se na pod i uhvatio dete i tako ga spasao težih povreda.

Drama sa srećnim krajem dogodila se u aerodromskoj zgradi. Nemarni otac deteta je prebacivao prtljag i nije obraćao pažnju na bebu.

U jednom trenutku otac je, uzimajući svoju jaknu, praktično oborio dete sa stola za razvrstavanje prtljaga. Ipak, beba je prošla bez povreda zahvaljujući hitrom skoku radnika obezbeđenja.

Njegov podvig nije ostao neprimećen pošto su ceo događaj zabeležile sigurnosne kamere. Snimak je okačen na Jutjub, a hrabri radnik je, kako prenose mediji, dobio novčanu nagradu za svoj podvig.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA