ZVALI SU GA ZVER, A ONDA JE UŠAO U MANASTIR OSTROG! Putinova borbena mašina poljubila MOŠTI SVETOG VASILIJA (FOTO)

Pravo iznenađenje izazvala je pojava nekadašnjeg bokserskog šampiona, a sada poslanika Putinove partije u Dumi Nikolaja Valujeva kojeg je mitropolit Amfilohije darivao ikonama Sv. Vasilija

  • 5

Tradicionalno, pod ostroškim stenama, praznik Sv. Vasilija Ostroškog, proslavilo je na hiljade vernika iz Crne Gore, zemalja regiona, ali i šire. Plato ispred manastira bio je preplavljen šatorima, vrećama i ćebadima onih koji su noć prije došli da prisustvuju ponoćnom prazničnom bdeniju, gde je u crkvi Vavedenja moleban i akatist služio mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije.

Putinovi NOĆNI VUKOVI doveli Kusturicu do MOŠTIJU SVETOG VASILIJA OSTROŠKOG, a onda se na Ostrogu dogodilo pravo ČUDO (VIDEO)

NAROD HRLI NA OSTROG: Tri sata stoje u redu da celivaju ikonu i dodirnu sveca (FOTO)

Amfilohije je služio i centralnu arhijerejsku liturgiju, na platou ispred Gornjeg manastira, uz sasluženje mitropolita Ternopoljskog i Kremenjeckog Sergija, iz Zapadne Ukrajine, i episkopa budimljansko–nikšićkog Joanikija. Nakon toga vjernici su pristupili svetoj čaši pričešća.

ZVALI SU GA ZVER, A DANAS JE UŠAO U HRAM SVETOG SAVE: Otkud ova PUTINOVA borbena mašina u SRPSKOJ SVETINJI? (FOTO)

Foto: manastirostrog.com Foto: manastirostrog.com

Pravo iznenađenje izazvala je pojava nekadašnjeg bokserskog šampiona, a sada poslanika Putinove partije u Dumi Nikolaja Valujeva kojeg je mitropolit Amfilohije darivao ikonama Sv. Vasilija, a zajedno je sa proslavljenim srpskim režiserom lomio slavski kolač.

Foto: manastirostrog.com Foto: manastirostrog.com

Najviši (213 santimetara) i najteži (147 kilograma) bokser u istoriji, zbog čega je dobio naziv RUSKI DŽIN i ZVER - Valujev je od 2011. godine član političke stranke Jedinstvena Rusija, predsednika Vladimira Vladimiroviča Putina.

(Telegraf.rs / Izvor i fotografije: Zvanični portal manastira Ostrog)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagarin

    13. maj 2016 | 08:17

    Rusija nikada nije i neće ostaviti Srbiju....oni znaju da ih narod voli i ceni i da izdaju prema Rusiji su uvek počinili aktuelni političari....

  • Valkira

    13. maj 2016 | 11:39

    I mi zver za trku imamo! Ivan Bogdanov Zver s'obzirom na pravoslavne tetovaze i dokazani patriotizam neosporno je nedostajao ovom skupu!

  • kamy

    15. maj 2016 | 15:43

    Ma kakva zver , uprkos njegovoj visini , duzimi ruku i snazi covek nema veze sa boksom. Na zalost ali to je istina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA