≫ 

Snimljena TRI MEGA TORNJA na Marsu, lovci na vanzemaljce tvrde da su ovo pravi tragovi! (FOTO) (VIDEO)

Snimci navodno prikazuju tri pravilne strukture nalik na tornjeve

  • 10

Vekovima su ljudi nagađali o mogućnosti postojanja života na Marsu zbog blizine te planete i njene sličnosti Zemlji, ali ni danas, kada mnogobrojni snimci sondi i satelita nisu pronašli dokaze o prisutnosti barem najprimitivnijih oblika mikroorganizama, teoretičari zavere ne gube nadu.

 

>>> BIO SAM 17 GODINA NA MARSU GDE SAM BRANIO LJUDE OD AGRESIVNIH VRSTA: Bivši američki marinac zbunio svet (VIDEO)

 

Najnoviji povod za spekulacije o tragovima civilizacije objavljen je na španskom kanalu Jutjuba, gde su postavljene fotografije površine Marsa na kojima se navodno vide ostaci vanzemaljskog prisustva.

 

Mundodesconocido je objavio snimke koji navodno prikazuju tri pravilne strukture nalik na tornjeve. Ovi poklonici teorije o postojanju napredne vanzemaljske civilizacije smatraju da su u pitanju megagrađevine u delu Marsa koji se zove Tera Meridiani.

 

Printskrin: YouTube/mundodesconocido

Printskrin: YouTube/mundodesconocido

 

Fotografije su objavljene na Gugl Marsu, a potiču od slika koje su napravile NASA misije "Mars Global Surveyor" i "Mars Odyssey".

 

Ako pretpostavimo da su fotografije autentične, na njima se zaista mogu videti tri pravilne strukture. Naravno, mnogo je verovatnije da su "tornjevi" geološki oblici nastali kao posledica prirodnih procesa, ali to ne sprečava "vernike" da nejasne satelitske snimke tumače kao dokaze za postojanje građevina koja su delo inteligentnih bića.

 

Naravno, mnogi sajtovi poklonika teorije da nismo sami u svemiru smatraju da su ove fotografije krunski dokaz da je Mars bio nastanjen, ali to nije ništa neobično, jer ovo nije ni prvi, a svakako ni poslednji put, da se svaka neobična struktura na Marsu tumači kao trag vanzemaljske civilizacije.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bakir i

    20. decembar 2016 | 12:43

    Ako mi budemo slusali sto nam amerikanci govore onda nama pomoci nema od hiljadu rijeci njima djelomicno jednu mozes vjerovat a pogotovo ovi snimci propaganda.

  • Nina

    20. decembar 2016 | 14:17

    NASA trosi milione dolara poreskih obaveznika, da bi opravdala to mora nesto da objavljuje. Da je istina cuvali bi za sebe u visokoj tajnosti. A i za NASE stoji SAD. Pa neverujem im NISTA

  • Imenjak

    20. decembar 2016 | 16:04

    Kome to mogu prodati nemaju sliku zemlje a imaju marsa jel oni misle da smo pali sa kruske

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA