SUDBINA: Milioner umro kao beskućnik, nije znao za svoje bogatstvo!

Grej, potencijalni naslednik 19 miliona dolara, o tome ništa nije znao i skončao je život ispod nadvožnjaka, a kasnije se pokazalo da je umro usled smrzavanja. On od 1990. nije bio u kontaktu sa svojom braćom i sestrama, a nije imao ni ženu ni decu

  • 0

Beskućnik Timoti Henri Grej (60) umro je u Njujorku ne znajući da je naslednik ogromnog bogatstva.

Grej je bio usvojeni potomak bivšeg američkog senatora Vilijama Endrjuza Klarka, izuzetno bogatog čoveka koji je imao rudnike bakra, bio graditelj železnica i osnivač Las Vegasa.

Njegova najmlađa ćerka Igeta Klark, iza koje je i ostalo ogromno bogatstvo, umrla je u maju 2011. godine.

Oko njene zaostavštine i dalje se vode sudski sporovi jer je iza sebe ostavila dva testamenta. U jednom piše da će sva njena imovina biti razdeljena rođacima, a u drugoj da niko ne sme da dobije bilo šta što je njoj pripadalo.

Grej, potencijalni naslednik 19 miliona dolara, o tome ništa nije znao i skončao je život ispod nadvožnjaka, a kasnije se pokazalo da je umro usled smrzavanja. On od 1990. nije bio u kontaktu sa svojom braćom i sestrama, a nije imao ni ženu ni decu.

(M. B. / Izvor: Mojportal.ba / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA