Bambijevi proizvodi ne sadrže GMO od sada će pisati na svim pakovanjima

Prvi proizvođač u Srbiji, koji je rešio da na svoje proizvode stvai oznaku " Ne sadrži GMO" je kompanija Bambi, kako bi uklonila sve nedoumice potrošača koji su preplavljeni informacijama o mogućim štetnim sastojcima u hrani

  • 10

Kompanija Bambi, najveći domaći konditor, prvi je prehrambeni proizvođač koji će na sve svoje proizvode implementirati oznaku da ne sadrže genetski modifikovane organizme. Na taj način, kompanija Bambi izašla je u susret svim potrošačima.

Oznaka da proizvodi kompanije Bambi ne sadrže genetski modifikovane sastojke biće vidljiva na svim Bambi proizvodima.

- Sa posebnom pažnjom pristupamo svim aktuelnim temama kada je u pitanju proizvodnja hrane, sa posebnim osvrtom na želje i potrebe naših vernih potrošača. Imajući u vidu sve veću količinu informacija koje sa raznih strana stižu do potrošača, a tiču se korišćenja genetski modifikovanih supstanci u proizvodima, odlučili smo da jasno pokažemo da naši proizvodi ne sadrže GMO. Ikonica "Ne sadrži GMO", biće istaknuta na poleđini pakovanja svih Bambijevih proizvoda - saopšteno je iz kompanije.

Kompanija Bambi pokriva sve segmente konditorske industrije od proizvodnje tvrdog keksa do čokolada, a njeni najpoznatiji brendovi su Plazma, Wellness keks, Yo D’Oro napolitanke, Juhu barovi, Bambi čokolade, JOSH! grickalice, Charger i mnogi drugi.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA