BUDITE JEDINSTVENI: Kreirajte sami svoje Prada cipele

Sve dame koje su opsednute cipelama i modom od sada će moći da se časte jednim lepim poklonom koji specijalno za njih kreira niko drugi do Mijuča Prada

  • 0

Čuvena modna kuća Prada, koja je inače poznata po ekstravagantnim i šašavim cipelama koje pravi, odlučila je da upotpuni svoju ponudu i pruži ženama još jedno slatko zadovoljstvo.

Naime, danas, 27. marta u londonskoj radnji "Sloane Street store" svaka dama moći će da naruči štikle kakve je oduvek želela i sanjala još od onog dana kada je videla na crtanom filmu Pepeljugine cipelice. Opsednutost visokim potpeticama "bolest" je koju definitivno dele sve pripadnice nežnijeg pola, ali se Prada potrudila da te strasti bar na kratko smiri i zadovolji potrebe svake žene ponaosob.

Prada cipele, štikle

Dame koje se odluče da časte sebe jednim unikatnim modelom moći će da biraju ne samo oblik cipele, već i materijal, boju, pa čak i nijansu pete. Prada je tu  da isprati sve njihove želje, bilo da je reč o visokim štiklama ili platformama, a u ponudi su svi modeli koji mogu da budu izrađeni od satena, kože ili antilopa u crnoj, svetlo-ljubičastoj i svetlo-plavoj boji.

Po želji kupci mogu da stave i svoje inicijale ispod Pradinog loga, vreme izrade traje mesec dana, a celo zadovoljstvo košta oko 590 evra.

(Telegraf.rs/Vogue)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA