Bata Spasojević otvorio 35. Belgrade Fashion Week revijom "City Gim Time" (FOTO)

Jedan od najpoznatijih domaćih kreatora, Bata Spasojević, otvorio je sinoć u prepunoj sali Belexpocentra 35. Belgrade Fashion Week i samim time proslavio 15. godina rada i postojanja svog brenda "Individual"

  • 1

Za revije Bate Spasojevića uvek se traži stolica više, pa samim time ne čudi ogroman broj prijatelja, novinara i posetilaca koji su sinoć došli u Belexpocentar da vide šta je to srpski poznati kreator pripremio za predstojeću sezonu proleće/leto 2014. godine. Bata je svojom kolekcijom "City Gim Time" otvorio 35. Perwoll Fashion Week i ujedno proslavio jubilarnu 15. godinu svog rada.

Iako je revija kasnila više od pola sata, to nije unervozilo znatiželjnu publiku koja je s nestrpljenjem očekivala da se modeli pojave na sceni. Konačno je došao i taj momenat kada su se svetla prigušila i kada je prva manekenka kročila na pistu, a potom su kreacije počele da se smenjuju jedna za drugom dok je energična muzika odzvanjala u pozadini.

Spoj mode i slikarstva ogledao u kombinacijama koje su na sebi imale printove, što je ujedno bio i način da Bata Spasojević najavi izložbu svojih slika koja će se takođe desiti tokom ove jubilarne godine.

- Jako se puno radilo na ovoj kolekciji, samim time što sam prvo radio seriju slika koje će se prikazati na jesen. Sve je to zahtevalo jedan ozbiljan proces, od vizuelizacije same forme haljine do printa. Ono što je interesantno, to je da kolekcija dosta vuče na sportsku priču, jer sam uvek više radio eksluzivne i stvari koje su šik. Mada, i ovaj sport je napravljen tako da možete da ga nosite i u nekim večernjim varijantama - rekao je Bata Spasojević za portal Telegraf.

Crne pantalone u kombinaciji sa majicama i patikama u jarkim bojama, ali i čipkastim i providnim duksericama sa šljokicama krasile su muške modele, dok se ženski deo kolekcije uglavnom sastojao od printovanih haljina i suknji koje su bile većim delom šarene, u crvenoj, žutoj, i tirkiznoj boji.

Publika je pomno pratila energičan nastup manekena i šou koji je Bata pripremio za beogradsku publiku, a među poznatima u prvim redovima koji su došli da podrže reviju bili su Seka Aleksić, Neda Ukraden, Branka i Sanja Džajić, Dijana Janković...

Iako na kraju revije Bata Spasojević, nakon kraćeg pokušaja i pucanja otvarača, nije uspeo da otvori veliki šampanjac kojim je hteo da počasti sebe i manekene, čini se da je bio izuzetno zadovoljan posećenošću, ali i tokom celog događaja.

(Tamara Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA