Ova prolećna dijeta će vam se baš dopasti!

Ako tražite efikasan, zabavan i nimalo naporan način da izgubite neželjene kilograme, imamo sjajno rešenje za vas

  • 0

Proleće je stiglo i dani su sve topliji. Za mnoge žene, ali i muškarce, koji su se tokom zime malo opustili i ugojili, jer su uživali u kojekakvim prazničnim poslasticama, pomisao na trenutak kada će morati da se skinu u kratke majičice, suknjice, bermude ili kupaće kostime prava je noćna mora. Međutim, skrivanje je greška!

Svi oni koji imaju problema s viškom kilograma trebalo bi, kad god mogu, da iskoriste lepo vreme tako što će se – sunčati! Najnovija studija pokazala je da se kalorije najbrže troše prilikom sunčanja u prepodnevnim satima, nego ako se sunčate popodne, ali bitno je da se troše!

Istraživanje je sprovedeno na univerzitetu u Čikagu, a u njemu su učestvovale 54 osobe mlađe od 30 godina. Ispostavilo se da jutarnje sunčanje (od osam sati do podneva) posebno povoljno utiče na gubitak nakupljenih kilograma, bez obzira na to koliko je određena osoba fizički aktivna, koliko ima godina ili koliko je vremena prethodno spavala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA