Modna kuća Mona prikazala novu proleće/leto kolekciju (FOTO)

Četvrte večeri 24. Fashion Selectiona prikazana je kolekcija "Dodir zlata"- prestižne modne kuće Mona za proleće/leto 2014. godine, koja nas vraća u sedamdesete godine dvadesetog veka i glamurozni svet Džejms Bond devojaka

  • 0

Sofisticirana i protkana zlatnim detaljima, kolekcija modne kuće Mona koja je predstavljena na 24. Fashion Selectionu je posvećena prefinjenoj ženi i muškarcu, istančanog ukusa, koji svoj stil neguju od jutra do večeri.

Kožna jakna zauzima istaknuto mesto u modnoj kući Mona. Ovog proleća predstavljena na inovativan način, kroz moderan dizajn, nove krojeve i kolorite. Posebno osveženje u kolekciji predstavljaju ženske jakne sa tri četvrt rukavima, svetlijih, pastelnih boja. Svaki model Monine kožne jakne učiniće odevnu kombinaciju modernijom i svežijom i upotpuniti stajling snažnim dizajnerskim pečatom.

Istražujući inovacije u svetu dezena, Monin kreativni tim ovoga puta se okrenuo military i cvetnim šarama, kontrastirajući ih jednobojnim, ali upečatljivim komadima u kapri bojama, a materijali koji dominiraju kolekcijom su keper, lan, saten, čipka i koža.

U kolekciji “Dodir zlata” poseban akcenat je stavljen na modele od lana, tkanine koja je neizostavna za svako leto.Tkanine protkane zlatnim nitima, kombinacije sa prefinjenom i nežnom čipkom, cvetni dezeni – samo su neke od inovacija uvedenih i na ovom polju kolekcije.

Koristeći materijale vrhunskog kvaliteta, kreatorski tim Mone je stvorio svež, novi svet ženstvenih i poslovnih silueta koji se poigrava sa raznovrsnim stilovima: elegantnim haljinama sa otvorenim ramenima, tašnicama jarkih boja i boje zlata, dugačkim romantičnim sukanjama kombinovanih sa kožnim jaknama.

Muški deo kolekcije odlikuju strukirana odela, moderni i klasični krojevi, dok casual liniju prate jakne modernog i jednostavnog kroja, sa ukrasnim štepovima u estetici vijetnamke i parke. Kožne jakne odišu večnom elegancijom i klasikom, sa detaljima novih tendencija, koje se na odličan način mogu da se kombinovati sa drugim casual materijalima kao sto su keper i džins. Za elegantnije prilike predlog su Monini sakoi modernijih krojeva, koji su blago strukirani i prefinjenog senzibiliteta.

Tašna u modnoj kući Mona zauzima posebno mesto, tradicionalno vrhunske izrade, u kolekciji za proleće-leto dominantne su tašne jarkih boja, a sada i klasika dobija nov izraz sa mirnim tonovima poput teget, bež, sive i bele, kao i večnih marinskih kombinacija koje su apsolutno primenljive za letnje dane i večeri.

Žena koja je inspirisala novu Mona kolekciju okružena je pozitivnom energijom, sofisticiranim sjajem i prefinjenom elegancijom. Ona ume da prepozna lepotu glamura kao i da glamur svoje ličnosti iskaže kroz svoj stil. Upravo zato, ona se poigrava sa svetlucavim zlatnim detaljima, baš kao i legendarna Širli Bejsi u pesmi „Goldfinger“.

(Telegraf.rs/Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA