Fashion Selection dodelio nagrade najboljima! (FOTO)

U raskošnom ambijentu hotela „Moskva“ dodeljene su nagrade najboljim dizajnerima, brendovima, manekenima, čime je zvanično završen 24. Fashion Selection

  • 0

Fashion Selection, jedan od poznatijih modnih događaja u regionu, zatvoren je svečanom dodelom nagrada koje su dobili najbolji kreatori, dizajneri i manekeni.

Suzana Perić dobila je nagradu za najbolju dizajnersku kolekciju, najbolju brend kolekciju imao je koncept Fashion&Friends, dok je za najbolju kolekciju modne kuće proglašena kolekcija za proleće/leto 2014. modne kuće Mona.

Najbolji novi dizajner je Sanda Ristovski.

Nagradu „Katarina Nikić“ za najbolju manekenku na 24. Fashion Selectionu ponela je Ivana Dimitrijević, najbolji maneken je Vladica Anđelković, dok je nagradu za novo lice dobila Anastasija Vukomanović.

Novinarka i voditeljka Dragana Ćosić proglašena je za najstilizovaniju javnu ličnost, nagradu za najbolji stil modne revije dobio je brend Scotch&Soda, a modna kuća Mona odnela je i nagradu za najbolju reviju.

Nagrade su dobitnicima uručile poznate ličnosti iz našeg javnog života.

Naredni, 25. Fashion Selection, biće održan od 12. do 22. oktobra 2014. godine.

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA