SAVET DANA: Izgledajte savršeno dok skajpujete

Mnogim ženama je dobar izgled uvek, na svakom mestu i u bilo koje doba dana jako važan. Ukoliko ste i vi jedna od njih, evo jednog trika koji bi mogao dobro da vam dođe

  • 0

Koliko puta vam se desilo da morate da obavite razgovor preko skajpa, ali u momentu kada ugledate sebe na kameri, bukvalno vam padne mrak na oči?

 

Iako internet razgovore ljudi uglavnom vode sa svojim najbližima, prijateljima ili ljubavnim polovinama, putem skajpa se katkad dešavaju i razgovori sa inostranim poslodavcima ili potencijalnim partnerima koje ste upoznali na internetu ili u nekoj diskoteci van grada. U tim slučajevima je jako važno da ostavite dobar vizuelni utisak, zbog čega bi trebalo da poslušate fantastičan savet šminkerke Erik Bišop koji će vam pomoći da i preko laptopa izgledate zgodno i lepo.

 

 

- Rasveta kod skajp razgovora je izuzetno važna. Najbolje ćete izgledati ako svetlo uperite direktno u svoje lice, pa lampu stavite odmah iza kamere na laptopu. Nakon toga, na sto ispod svog lica stavite običan beli papir koji će odbijati svetlost i dati vam nežan sjaj - savetuje Bišopova.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA