OPUSTITE SVA ČULA: Uživajte u čarima prestižnog wellness centra Orhidelia

Najprestižniji deo čuvenih Termi Olimia koje se nalaze u Sloveniji, Wellness centar Orhidelia, nedavno je proslavio svoj peti rođendan. Ovom prilikom za sve posetioce pripremili su brojna iznenađenja

  • 0

Wellness centar Orhidelia, najprestižniji deo čuvenih Termi Olimia, već pet godina uspešno održava titulu najboljeg wellnessa u Sloveniji. U čast toga, ovaj prestižni wellness centar odlučio je da iznenadi sve posetioce brojnim iznenađenjima, nagradama te ekskluzivnim programima, a naročito su se pobrinuli za verne članove kluba  "Wellcard Term Olimia".

Tokom meseca maja do sada je već bilo organizovano nekoliko zanimljivih programa poput romantičnog kupanja pod sjajem sveća, himalajske relaksacije, ali čokoladnog dana kojem posetioci ovih termi nisu mogli da odole.

Ipak, ukoliko se odlučite da ovaj vikend skoknete do prave oaze mira i relaksacije koja se nalazi na samo nekoliko sati od Beograda, imaćete priliku da uživate u "Selfness danu" - učenju savladavanja stresa i brige za vlastito zdravlje i dobro opšte stanje, dok će vas već narednog vikenda dočekati "Presni dan" - upoznavanje presne hrane - žive hrane, koja u sebi nosi energiju, a naučićete kako da je iskoristite najbolje za sebe.

Prilikom otvaranja 2009. godine, Orhidelia se uvrstila u uži izbor 11 finalista World Architecture Festivala. Prema izboru posetilaca i stručnog žirija postala je najbolji wellness u Sloveniji u 2010, 2011, 2012, 2013. godini, a u 2014. ponela je titulu najboljeg u kategoriji turizma.

Orhidelia, koju odlikuje originalnost i luksuz, kako u arhitektonskom smislu, tako i po onome što ima da ponudi, nudi inovativan koncept wellness turizma kojeg u bližoj i daljoj okolini nije moguće doživeti.

Gostima je, pored bazena sa podvodnom muzikom, gejzira, masažnih kupki, tematskih odmorišta i svetlosne jame, na raspolaganju i najveći kompleks sauna u Sloveniji koji je sagrađen u dve etaže, sa 5000 m2 vodenih površina i sa najčistijom termalnom vodom u različitim vrstama bazena.

Voda u bazenima je lekovita, bogata silicijumom i topla, a to je jako važno za prijatno raspoloženje i dobar osećaj.

Na raspolaganju vam je i smeštaj u wellness hotelu Sotelia superior sa četiri zvezdice, zatim u kompletno renoviranom i dograđenom hotelu Breza, kao i u hotelu Rosa.

Pa ukoliko želite da se opustite i relaksirate, uputite se ka Termama Olimia i Wellness centu Orhidelia, tamo vam je dobar provod i čisti užitak zagarantovan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA