FOTOŠOP KATASTROFA: Manekenki isekli stomak da bi izgledala mršavije (FOTO)

Da se komercijalni brendovi, kako plasirali najnovije modne trendove, služe kojekakvim reklamnim i stručnim trikovima, nije nikakva tajna. Međutim, ponekad stvarno mogu da preteraju

  • 4

Svi znamo da čak i najlepše glumice i manekenke na planeti imaju bore, fleke, celulit i druge nesavršenosti na svom licu i telu, ali i to da se timovi stručnjaka, koji retuširaju njihove fotografije za javnost, trude da se to ne vidi. No, ponekad se baš zanesu.

Otkako se pojavio program za editovanje fotografija Fotošop, mnogi profesionalci, ali amateri, služe se njegovim mnogobrojnim opcijama sa ciljem da osobe na slikama ispadnu što lepše. Ipak, modna marka “LOFT”, odnosno ogranak kompanije “Anne Taylor”, ovog puta je baš preterala.

Vrlo lepoj i zgodnoj mladoj manekenki koja reklamira dvodelni kupaći kostim, oni su u Fotošopu do te mere isekli struk da je jadna devojka ispala potpuno deformisana. Kritičari širom sveta zgroženi su time što je na ceni svojevrski “estetski fašizam” koji od žena koje bi trebalo da kupe ovakve proizvode, zahtevaju da dostignu nemogući ideal i budu građene poput Barbike.

Nakon silnih kritika upućenih na njihov račun, kompanija je uklonila spornu sliku sa svog sajta, uz kratko objašnjenje da je ova fotografija minimalno sređivana i da je devojke uhvaćena u neobičnoj pozi i “pod čudnim uglom”. Takođe, oni tvrde da je manekenka imala na isečenom delu struka tetovažu, koja nikako nije smela da se pojavi u njihovoj kampanji, pa da su to morali “malkice” da srede.

(Telegraf.rs / Huffington Post)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    25. maj 2014 | 15:41

    Ovo ne mora biti fotosop,mozda devojka ima izbacene kukove i da je jednoatavno zauzela takvu pozu,ne verujem da ovu gresku ne bi uocili

  • X6

    25. maj 2014 | 23:10

    Ona je sama katastrofa,fotosop joj nije potreban!!

  • Gazda Bole

    26. maj 2014 | 11:17

    Ovo nije photoshop nego paint

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA