NAJNOVIJA TEHNIKA: Evo kako da odjednom ubijete na hiljade komaraca! (VIDEO)

Pogledajte video tutorijal u kojem jedan momak s Floride objašnjava kako da se rešite nesnosnih komaraca jednom za svagda

  • 1

Komarci znaju da budu prava napast čak i kad je normalna situacija, a s obzirom na to da će nam u periodu nakon poplava biti potrebni nadljudski napori da ih se otarasimo, mi vam donosimo još jedno genijalno rešenje.

U pitanju je tehnika koju je odmislio Amerikanac Den Rohas, pomoću koje možete da poubijate više hiljada komaraca (ali i nešto noćnih leptirica i moljaca) samo za jednu noć.

ŠTA VAM JE POTREBNO

Što veći u što stabilniji ventilator s limenom zaštitom

Poveća mrežica za komarce

Nekoliko magneta

Boca 70% izopropil-alkohola

Voda

Prskalica

Stare novine, karton ili stiropor

ŠTA URADITI

Pre nego što padne mrak, magnetima čvrsto prikačite mrežicu za komarce za ventilator. Uključite ga i ostavite preko noći u blizini izvora svetlosti.

Ujutru, isključite ventilator iz struje, a zatim mrežicu na kojoj su se nahvatali komarci dobro isprskajte rastvorom 70% izopropil-alkohola razblaženog u razmeri 1:1 s običnom vodom.

Novine (karton ili stiropor) položite na zemlju, pa i njih isprskajte rastvorom. Istresite mrežicu s komarcima na novine, a zatim prebrojte ulov!

Takođe, pogledajte video kako biste naučili kako da napravite klopku za komarce koja radi na solarni pogon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA