LAST MINUTE LETOVANJE: I fantastičan odmor i neverovatna ušteda!

Znate li gde ćete ove godine ići na more? Da li biste voleli u Grčku? Ako niste bili u mogućnosti da se organizujete na vreme, evo kako možete da prođete vrlo jeftino, a da se fantastično provedete!

  • 0

Letovanja predstavljaju užitak koji svi volimo, nešto o čemu maštamo tokom cele godine. Da li vi spadate među one koji mesecima unapred planiraju odmor ili čekate poslednji trenutak?

S obzirom na to da je u današnje vreme svaki dinar bitan, sve je širi trend čekanja na ponude označene kao “first” ili “last minute”.

- U skladu s potrebama i zahtevima tržišta, turističke agencije prilagođavaju svoje ponude, neretko čak i na uštrb sopstvene zarade. Činjenica je da iz godine u godinu upravo "first" i "last minute" ponude privlače najveću pažnju. Oni turisti koji nisu u mogućnosti da planiraju svoj odmor nekoliko meseci unapred i koriste pogodnosti “first minute” ponude, mogu uštedeti na “last minute” aranžmanima, i to do neverovatnih 20 odsto - rekla nam je Tanja Živanov iz agencije “Viva Travel”.

Mladi koji traže provod i avanturu najaktivniji su u mesecu julu. Međutim, važno je znati da se i u niskoj sezoni, polovinom maja-početkom juna, može dobro zabaviti, a opet dosta uštedeti.

Agencija VIVA je baš zato kreirala specijalne ponude za odmor u Grčkoj.

Paket aranžmani od 10 noćenja sa autobuskim/avionskim prevozom za sledeće atraktivne destinacije:

Krf, bus……………………………..…polazak 08.06. i 16.06. = 45€

Leptokarija i Nei Pori, bus ….polazak 10.06. = 69€

Parga, bus .....……………………..polazak 05. i 15.06. = 49€

Kefalonija, bus…....................polazak 09.06. i 19.06. = 65€

Lefkada, bus……………………....polazak 15.06. = 119€

Skiatos, avio…………………….…polazak 13.06. i 23.06. = 199€

Pogrešno je misliti da u predsezoni letuju samo oni koji hoće da uštede. Ima mnogih koji ne vole gužvu, koji hoće da na miru prošetaju ulicama Grčke i uživaju u blagom letnjem suncu. Najčešće su to mladi roditelji sa decom.

U svakom slučaju, ponuda za letnju sezonu 2014. je vrlo šarolika u skladu sa željama, ukusima i mogućnostima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA