OVDE MORATE LETOVATI: Idealno mesto za beg od stresa i stvarnosti (FOTO) (VIDEO)

Termalni park Aqualuna očaraće vas svojim atraktivnim bazenom s talasima, uzbudljivim vodenim toboganima, stazama za brzo spuštanje i divljim krivinama. Telegraf vam predstavlja idealno mesto za odmor i beg od stresa

  • 4

Termalni park Akvaluna je najveći i najluksuzniji vodeni park u ovom delu Evrope koji će vas nesumnjivo očarati specijalnim bazenom sa talasima, vodenim kaskadama, stazama za brze spustove i divljim zavojima.

Ovaj vodeni park je prilagođen i porodicama sa decom, a bazeni za odrasle i decu su u potpunosti prilagođeni potrebama svih članova porodice. U bazenima za odrasle i decu temperatura vode je od 24ºC do 32ºC.

Svi gosti imaju na raspolaganju ponudu odlične hrane u samoposlužnom restoranu, sladolednom butiku, bistrou i baru gde mogu uživati u osvežavajućim pićima. Posebno zanimljive gastronomske centre predstavljaju Safari bar, restoran Kroki i Džambo bar.

Najmlađi gosti Akvalune će moći da uživaju u zabavnom programu. Svakog dana je otvoren mini klub, a na bazenima se često održavaju proslave rođendana, avanture potrage za blagom, fotografisanje sa životinjama.

Poznato je da adrenalin daje snagu za pravu reakciju u svakom trenutku. Sam pogled na uzbudljivu stazu na čijem kraju vas čeka veliki vodeni pljusak, obećava pravo oduševljenje. Adrenalinski stub sa toboganima čini čak jedanaest zanimljivih tobogana. Najveća atrakcija je King Kobra koji važi za najveći tobogan u Sloveniji.

Nezaboravne letnje avanture očekuju vas svake godine od maja do kraja septembra. Više informacija možete pogledati OVDE.

Bogata zdravstvena tradicija ovog mesta, neverovatna čistoća termalne lekovite vode, zajedno sa prirodnim lepotama okoline, čine Terme Olimia idealnim mestom za opuštajući odmor i beg od stvarnosti.

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    30. maj 2014 | 18:05

    Ovo isto kao i kod nas u Bačkom Petrovcu pored Novog Sada, sto da placam put cak do Slovenije...?

  • GS

    31. maj 2014 | 01:18

    Jako slicno kao u Backom Petrovcu,20min do tamo,bolje nego put do Slovenije :)

  • Nina

    30. maj 2014 | 22:25

    Kako bih voljela da posjetim ovo mjesto!!! Djeluje mi savršeno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA