Ovo je najbolji način da se rashladite ovog leta!

Kompanija Nestlé obradovala je svoje verne potrošače novim ukusima sladoleda za ovu sezonu, ali i nižim cenama

  • 0

Punog ukusa, zabavnog sadržaja i napravljeni od najkvalitetnijih namirnica, novi Nestlé sladoledi predstavljaju vrhunsko osveženje za vrele dane. Kad se uzmu u obzir i niske cene, dobija se ono najbolje od leta!

Posebna ponuda, u vidu zlatnih kartica, krije se u dečijim sladoledima. Oni koji ih pronađu, imaće priliku da odu u celodnevnu posetu fabrici sladoleda u Staroj Pazovi i mnogo toga nauče o tome kako nastaje njihova omiljena letnja poslastica.

SPONGE BOB

Omiljeni junak sa najprepoznatljivijim glasom na našim i vašim malim ekranima, u vidu vodenog sladoleda od banane i sladoleda od čokolade na štapiću. Sunđer Bob vam donosi i specijalno iznenađenje – poklon nalepnice sa likom ovog junaka i njegovog najboljeg prijatelja Patrika.

PIRULO JUNGLY

Prvi sladoled na štapiću koji se ljušti kao banana. Gricni, oljušti, uživaj! Sladoled od vanile sa aromatizovanim dezertom od banane, bez veštačkih boja i veštačkih aroma.

PIRULO LOLLIPOP

Slatko kisela kombinacija ukusa pravi je izbor za letnje osveženje na štapiċu! Vodeni sladoled od jagode i limuna sa jagoda sirupom.

PIRULO KAKTUS

Pravo letnje osveženje za vaše najmlađe! Karakteristično za ovaj sladoled je da su odabrane isključivo prirodne arome, kao briga o našim potrošačima. Vodeni sladoled od jagode, pomorandže i limuna sa zelenim prelivom bogatim mrvicama jagode i pucketavim bombonama.

PIRULO LUBENICA

Omiljeno letnje osveženje mnogih u obliku sladoleda! Kombinacija ukusa lubenice i jabuke sa kakao kuglicama, skoro kao pravo parče lubenice na štapiċu.

(Telegraf.rs / Nestlé)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA