KAKO DA: Sami sredite izlivene nokte do odlaska u salon

Većina žena ne želi sebi da dozvoli da izađe iz kuće oštećenih noktiju i uništenog laka. Zato treba da znate neke trikove koji će pomoći da vaše ruke uvek izgledaju lepo i pristojno, barem dok ne stignete do svoje manikirke da profesionalno sredi stvar

  • 3

Veštački nokti su trend već duže vreme, što zbog svoje dugotrajnosti, što zbog lepog izgleda ruku koji dobijate kada izađete iz kozmetičkog salona. Ali problem nastaje kada dođe do slučajnog oštećenja, a niste u prilici da odmah otrčite kod svoje manikirka na korekciju.

Naravno, kao prava dama, nećete sebi dozvoliti da na ulicu izađete okrnjenih i uništenih noktiju, i u tom slučaju bi trebalo da se poslužite sledećim trikovima koji će rešiti vaš problem za tili čas. Na ovaj način ćete privremeno sanirati štetu i vaše ruke će izgledati pristojno dok ne zakažete i odete na sledeći kozmetički tretman. Evo šta vam je činiti.

Kamuflirajte situaciju šarenim manikirom

Manikir u više boja odlično će prikriti nedostatak na površini nokta. Nabavite art olovku za nokte i iscrtajte zanimljive oblike, ili se odlučite za ombre manikir koju lako možete da napravite pomoću običnog sunđera.

Zgodne aplikacije

Nalepnice sa štrasom i zgodan "nakit za nokte" pomoći će vam da bez problema prikrijete nedostatak na noktu.

Lak sa šljokicama vaš je prijatelj

Šljokice u laku noktima daju gladak i savršen izgled pa slobodno rupu "zakrpite" upravo tim proizvodom. Niko neće primetiti razliku!

Isecite nokte

Znamo da ne želite da odrežete sve nokte bez prisustva svoje kozmetičarke, ali ako je jedan nokat drastično manji, vreme je za taj potez. Pažljivo odrežite veštačke nokte na istu dužinu i premažite ih nekim tamnim lakom.

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moje ime nije bitno

    7. jun 2014 | 12:42

    Ovo smo svi znali mili moji

  • Milojka

    9. jun 2014 | 10:40

    Pa bolje bi im bilo da maknu nokte i pitu da prave.

  • ivana

    9. jul 2014 | 09:31

    Help,help,please help ..Treba mi pomoc za kosu..Moja kosa je previse gusta a i poslije kupanka izglleda buuu. Zasto moram da je peglam a to nije zdravo ..Sta da radim da mi buse tanja please help ??????? :/

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA