Modna pravila koja slobodno smete da prekršite

Pravila postoje da bi se kršila, a ako umete da nosite, sve postaje modni trend veka. Uostalom, da bi vam nešto stajalo dobro, najvažniji sastojak je samopouzdanje

  • 0

Trendovi se menjaju iz godine u godinu, iz sezone u sezonu, ali jedna je stvar u modi konstanta već decenijama - pravila postoje da se kršila!

Usklađene torba i cipele

Doba kada su cipele jednostavno morale biti u paseu s torbom daleko su iza nas. Naravno da usklađivanje nije zabranjeno, ali slobodno kombinujte sve ono što vam srce želi!

Uzorci s uzorcima

Ko kaže da ne možete kombinovati životinjski uzorak, prugice, cvetni uzorak, tačkice... Tartan u kobinaciji s leopardom, tačkice u kombinaciji s prugicama neki su od najupečatljivijih trendova koje možemo videti na ulicama brojnih modnih metropola.

Teget i crno

Jedno od temeljnih modnih pravila zabranjuje kombinovanje ovih boja, a budući da njihova kombinacija izgleda toliko dobro, ovo pravilo neka bude među prvima koje ćete prekršiti.

Šljokice i metalik tkanine

Zašto bi šljokice ili sjajne haljine bile rezervirane za noć? Ok, mini suknjicu ili haljinicu ipak ostavite za noćne provode, no slobodno kombinujte nešto suptilnije komade sa šljokicama tokom dana. Samo vodite računa da ostatak garderobe i dodataka ne bude toliko upečatljiv.

Sandale na bosu nogu

Ako nas pitate, sandale se uopšte ne moraju nositi na bosu nogu. Naprotiv, u kombinaciji sa slatkim soknicama ili dokolenicama izgledaju jako zanimljivo. I cool! A ono najvažnije je da nam se zahvaljujući čarapicama omiljene sandale vraćaju u život u mesecima u kojima bi inače morali da zaboravimo na njih.

Srebro i zlato

Baš poput teget i crne, zastarelo modno pravilo strogo je zabranjivalo kombinovanje zlatne i srebrne. Danas slobodno iskombinirajte zlatni sat i ogrlicu sa srebrnom torbicom. Ili cipelama. Pustite mašti na volju!

Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA