ONA JE POBEDILA RAK: Evo koliko je trebalo da joj poraste kosa nakon hemoterapije (VIDEO)

Svaka žena voli uvek da bude lepa, pa čak i u situacijama kad joj preti smrtna opasnost, kao što opaki rak dojke. Moguće je da je u pitanju sujeta, ali nijednoj dami koja je prošla kroz pakao hemoterapije nije bilo lako da se suoči sa gubitkom kose na glavi. Međutim, baš kao što nakon oluje uvek grane sunce, tako i frizura vremenom povrati svoj sjaj

  • 7

Lora Prajs je prelepa mlada i ambiciozna devojka kojoj je život pre dve godine priredio vrlo neprijatno iznenađenje. Njoj je dijagnostikovan rak dojke! Međutim, kao veliki borac ona je preživela sve mučne tretmane i sada ponosno može da kaže da je ponovo zdrava.

Znajući koliko je svakoj ženi važna frizura, ona se odlučila na jedan hrabar potez. Tri meseca nakon poslednje hemoterapije, nakon koje joj je opala sva kosa, ali i obrve i trepavice, počela je da snima selfi fotografije sa ciljem da zabeleži svaki momenat dok joj se rast dlaka ne bude vratio u normalu.

- Kao što vidite, na samom početku bila sam ćelava kao goluždravo ptiče. Godinu i po dana sam slikala selfi-fotke bez trunke šminke, pa na njima možete da vidite kako su mi polako, uz kosicu, porasle i obrve i trepavice – napisala je Lora na svom blogu.

Inače, uprkost borbi sa opakom bolešću, ova lepotica pozitivnog duha uspela je da za ove dve godine uzme master diplomu i da pronađe prvi ozbiljan posao u struci.

(Telegraf.rs / The Big Scary C Word )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA