FOODPANDA: Naručujte hranu lakše i brže nego ikad!

Foodpanda, vodeći svetski online servis za naručivanje hrane, koji je nedavno otvorio svoje predstavništvo u Srbiji, sada ima i novu verziju aplikacije za brže i lakše naručivanje hrane

  • 1

Poboljšana verzija Foodpanda aplikacije dostupna je na iOS, Android, Windows Phone i Nokia platformama i poseduje mogućnost online plaćanja porudžbine.

Pored ove funkcionalnosti, korisnici mogu jednostavno da pristupe menijima svih restorana sa kojima Foodpanda sarađuje, a kojih ima preko 30.000 u svetu.

Foodpanda portal omogućava korisnicima da odaberu lokalne restorane i poruče svoje omiljeno jelo putem web-a ili aplikacije, ali i da ostave komentare vezane za proces naručivanja, brzine isporuke, kvalitet hrane i ukupni utisak.

Porudžbine korisnika se čuvaju online, što omogućava brže ponovno naručivanje, pamti se i po više adresa po korisniku čime je izbegnuto ukucavanje adrese prilikom svake porudžbine. Aplikacija omogućava filtriranje restorana po više faktora, a postoji i mogućnost slanja obaveštenja o specijalnim lokalnim ponudama.

Pored opcije naručivanja hrane za dostavu, nova aplikacija Foodpande pruža mogućnost i naručivanja hrane za poneti, dok svaki meni sadrži i fotografije hrane koja je u ponudi.

Poboljšana verzija aplikacije potpuno je prilagođena korisnicima, pa uz dodatnu opciju online plaćanja, naručivanje hrane nikada nije bilo brže i jednostavnije.

Foodpanda, zajedno sa pripojenim brendom Hellofood, je vodeći dostavljač hrane na globalnom online tržištu, aktivna u više od 40 zemalja.

Kompanija omogućava restoranima da postanu vidljivi u online i mobilnom svetu i pruža im neprekidno razvijanje online tehnologije.

Za korisnike, foodpanda/hellofood nude pogodnosti naručivanja hrane online i najšireg gastronomskog spektra odakle na internetu ili putem aplikacije mogu izabrati svoje omiljeno jelo.

Foodpanda i Hellofood posluju u Indiji, Tajlandu, Indoneziji, Pakistanu, Singapuru, Maleziji, Vijetnamu, Tajvanu, Kambodzi, Bangladešu, Azerbejdzanu, Kazahstanu, Gruziji, Rusiji, Poljskoj, Ukrajini, Mađarskoj, Rumuniji, Češkoj Republici, Slovačkoj, Bugarskoj, Hrvatskoj, Srbiji, Brazilu, Meksiku, Argentini, Čileu, Kolombiji, Peruu, Saudijskoj Arabiji, Jordanu, Libanu, Nigeriji, Maroku, Keniji, Gani, Senegalu, Obali Slonovače, Ruandi, Tanzaniji, Ugandi i Alžiru.

(Telegraf.rs / Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA