TOSHIBA CLOUD TV L6363DG: Pametnije iskoristite vreme provedeno ispred televizora

Veliki ekran dijagonale metar (40 inča), sa ivičnom LED tehnologijom, izvanrednim bojama i brzim sekvencama jednostavno nikoga ne ostavlja ravnodušnim

  • 2

Davne 1959.godine, Toshiba je prva na svetu napravila kolor televizor zasnovan na integrisanim kolima, tranzistorima. Od tada, ovaj japanski proizvođač prednjači u mnogim inovacijama. Sa predstavljanjem prvog serijskog laptopa na svetu, kao i prvog DVD uređaja, Toshiba je jasno naznačila da će svoju inovatorsku i lidersku ulogu zadržati i do današnjeg dana, na televizorima i uređajima sa mnogo štedljiviji, ravnim LED i LCD ekranima.

Tehnomaniji možete pronaći zaista mnogobrojne i raznovrsne modele Toshiba televizora. U  aktuelnoj ponudi su modeli sa ekranima, koji od najprisutnijih 80 centimetara (32 inča) idu i do dijagonala od preko dva metra. Impresivna Ultra HD rezolucija, sve kombinacije naprednih SMART karakteristika, tehnologija 3D prikaza i Cloud televizora sa inteligentnim funkcionalnostima koje objedinjuju svetove televizije i interneta, su vam sada na dohvat ruke.

Dostupni su vam najrazličitiji načini plaćanja, od čekova i kreditnih kartica do odloženog plaćanja bez kamate, kao i brzih web kredita. Potvrda kvaliteta i dizajna aktuelnih modela televizora Toshibe dolazi od strane Evrope u obliku dve najprestižnije nagrade za industrijski dizajn: Red Dot i IF.

Ako poželite da još pametnije koristite vreme koje dnevno provedite kraj televizora, u najbližoj prodavnici Tehnomanije potražite pametni Toshiba Cloud TV L6363DG. Veliki ekran dijagonale metar (40 inča), sa ivičnom LED tehnologijom, izvanrednim bojama i brzim sekvencama jednostavno nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Full HD rezolucija je idealna za HD televizijske kanale, filmove i igrice, kao i reprodukciju vaših fotografija u rezolucijama koje su već duže standard na većini digitalnih fotoaparata, kamera, tableta i mobilnih telefona. Birajte šta ćete i kako povezati na ovaj Smart televizor. Na raspolaganju su vam USB i HDMI priključci. Istovremeno možete puniti telefon ili tablet, a bežičnim putem reprodukovati svoje fotografije i video klipove

Zahvaljujući Smart funkcionalnosti i omogućenim povezivanjem na internet, aktivno učestvujete, sami birate, pronalazite i delite željene sadržaje sa drugima. Ali čar ovog televizora krije se u još nečemu. Toshiba Cloud TV je napredna funkcija ovog modela koja objedinjuje svetove interneta i televizije, obe zabave na jednom, centralnom mestu u kući. Sva navedena tehnologija L6363 - LED, Smart, Cloud, Wi-Fi, Wi-Di - upakovana je u izuzetno tanak i elegantan dizajn koji se potpuno uklapa i u stilski najdoteranije enterijere.

Toshiba je poznata kao proizvođač koji nudi uređaje izuzetnog kvaliteta po razumnoj ceni, a sada daje i čak 5 godina garancije za televizore novih serija: L 34, 54 i 74. U pitanju je kampanja pod nazivom "5 godina garancije", koja traje do 30. jula 2014. godine.

Cilj ove akcije je da se široj populaciji potencijalnih korisnika obezbedi dodatno poverenje i sigurnost, i to bez dodatnih troškova. Kupci Toshiba televizora u Tehnomaniji tokom ove kampanje dobijaju produženje standardne dvogodišnje garancije na ukupno pet godina fabričke garancije. Dodatna garancija je pri tom potpuno besplatna za kupce, kao i dostava uređaja do kućne adrese, bilo gde na teritoriji Srbije.

Ova promotivna ponuda obuhvata ukupno 7 modela televizora iz tri različite serije: u seriji 34 modele 40L3433DG i 48L3433DG, u seriji 54 modele 40L5435DG i 48L5435DG, i u i seriji 74 modele 42L7453DG, 47L7453DG i 55L7453DG.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    3. jul 2014 | 21:17

    49.990. Kupio ja pre dve nedelje. Dobra kupovina.

  • Ratko Mikic

    3. jul 2014 | 12:34

    Nadam se da je sve tako kako piše samo ne znam koliko košta naravno ovaj od 40 inča ako je cena ok može i da se dogovorimo. Pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA