Konobarisala u Beogradu za minimalac, a sad je svetska manekenka!

Anja Anđela Perić ima sudbinu koja se retko sreće. Radila je u kafiću za samo 18.000 dinara kod gazde koji ju je užasno tretirao, često ostajala i po 15 sati dnevno na poslu, a sve se to promenilo uz malo sreće

  • 6

Ova mlada devojka ima samo 19 godina, a već je prošla put preko trnja do zvezda. S obzirom na to da je rođena u siromašnoj beogradskoj porodici, Anja Anđela Perić bila je prinuđena da radi u kafiću za samo 18.000 dinara po 15 sati dnevno.

Morala je da napusti redovno školovanje da bi mogla da radi, a onda joj se osmehnula sudbina kada joj je u tom kafiću prišla manekenka Agneta Azirović. Anjina sudbina se promenila u trenutku.

- Imam 19 godina i kao većina mojih vršnjaka, nisam bila baš u prilici sebi da priuštim sve što želim. Nažalost, roditeljske plate su toliko minimalne da me je bilo sramota i da tražim nešto. Mladi danas nemaju drugog izlaza sem da kao ja, rade za mesečnu platu od 18.000 dinara od koje ne možete mnogo, da ne kažem ništa - počinje svoju priču Anja.

anja peric

U kafić u kom je Anja radila je sasvim slučajno na kafu svratila naša manekenka Agneta Azirović, koja radi kao skaut za modele.

Radila sam u jednom beogradskom kafiću kao konobarica, mnogo puta i po 15 sati dnevno. Bilo je strašno jer nas vlasnik lokala nije tretirao kao ljude. Bog me je pogledao jedno popodne kad je Agneta Azirović ušla sa svojom ćerkicom u baštu lokala i kad sam je uslužila, spontano smo ušle u priču. Dala mi je svoju vizit karticu i rekla da se javim, jer imam veliki potencijal da budem odličan model. U tom trenutku sam imala plavu kosu i veštačke nokte kao i većina devojčica u Beogradu. Posle par dana sam došla kod Agnete u agenciju Crystal i sve se to promenilo, vratila sam prirodnu boju kose, ošišala se i skinula veštačke nokte. Tako moja manekenska karijera kreće - rekla je Anja za portal 24sata.

Ubrzo, za Anju su počele da se grabe vodeće svetske modne agencije, a trenutno radi kampanju za "Njujorker".

Pitali smo je i koliko sada zarađuje po poslu.

- Jako je nezahvalno pričati o ciframa u Srbiji, ali to ću uraditi jer želim da dam nadu drugim devojčicama u Srbiji da zaista svojim radom mogu da se izbore i zarade. Po jednom poslu zaradim i do sedam puta više nego što su bila moja mesečna primanja koja sam imala u kafiću - otkriva  ova prelepa brineta.

Dodala je i to da sada više ne mora da se brine da li će moći da plati račune na kraju meseca.

(Telegraf.rs/24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misel

    30. jul 2014 | 14:15

    S razlogom, prelepa i prezgodna...Ovo je dokaz da Bog, sta god to bilo, za sve nas ima plan.

  • MuadDib

    30. jul 2014 | 17:23

    da jedna uspe ,"i to totalno zsluzeno ,odavno nism video lepsu devojku " stotine propadne ,dolican plan

  • Fedja

    31. jul 2014 | 00:38

    Samo napred lepotice Zelim ti mnogo uspehs

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA