Ovo su najbizarniji tretmani iz salona lepote (GIF)

Otišli ste da uživate, a oni uzeli da vas mlate peškirom "da bi vam nestao celulit". Urednice beauty sekcije otkrivaju najužasnija iskustva sa kozmetičkim tretmanima

  • 0

Tretmani u kozmetičkim salonima uvek nas asociraju na prijatno iskustvo. U lepo sređenom ambijentu, uz kul mjuzu uživamo dok nas stručna osoba neguje i maže mirisnim kremicama... Ali, to nije uvek tako!

Brojne američke urednice lepote za časopis Allure otkrile su najneobičnija iskustva iz kozmetičkih salona, od kojih su neka zaista bizarna!

-Jednom su mi radili tretman na licu s viljuškama. Prvo udare viljušku da bi vibrirala, a zatim je smeste na čelo, obraze, bradu...gde god treba kako bi se krema bolje upila. Vibracije sam osećala još danima -, požalila se Patricia Tortolani.

BEAUTYSCHOOL DROPOUT

-Najčudniji tretman koji sam doživela dogodio se u jednom starinskom salonu u Los Angelesu koji je tvrdio da može da razbije celulit. Kad sam došla legla sam na vojnički krevet, a devojka je zatim uzela mokre peškire svezane u čvorove i zatim me njima udarala po bedrima i guzi. Zatim me namazala prirodnim maslacem koji se koristi za kolače. Onda je stavila elektrode na moje noge kako bi dobila elektro šokove koje je pojačala tako da sam mogla da okusim metal. To iskustvo bilo je kao scena iz "Twin Peaksa". I znate šta? Moj celulit je ostao isti.-, ispričala je Linda Vels.

CELULIT

-Išla sam na dvosatnu masažu kod Izabel Belis koja je čak masirala - unutrašnjost mojih ustiju! Stavila je gumene rukavice i snažno masirala unutrašnju stranu mojih obraza i moje usne. Ništa slično nikad nisam doživela -, priznala je Mirav Devaš.

usi

Šta je najbizarnije što ste vi doživeli u salonu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA