FOTOGRAFIJA KOJA JE NAPRAVILA POMETNJU NA TVITERU: Hranite li svoje modele?!

Neki od ljutitih komentatora su konstatovali kako Gap promoviše poremećaje u ishrani te savetovali devojci sa slike da pojede čizburger

  • 10

Na svom Tviter profilu lanac odeće "Gap" objavio je fotku modela u haljini pastelnih boja, ali korisnici te društvene mreže su burno reagovali na mršavu devojku na slici.

"Zaista? U kom to svetu žene ovako izgledaju? Možda bi trebalo izbarati modele stvarnih proporcija, a ne kosture",

"Hrani li Gap svoje modele? Ova izgleda bolesno. Molim vas da sledeći put uzmete zdravu ženu za modela", samo su neki od komentara s kojima su se susreli.

Neki od ljutitih komentatora išli su toliko daleko da su konstatovali kako "Gap" promoviše poremećaje u ishrani te savetovali devojci sa slike da pojede čizburger.

S obzirom na negativni feedback, "Gap" je odlučio da se oglasi.

- Naš marketing uvek je bio usmeren na veličanje raznolikosti među ljudima. Nakon ovakve povratne reakcije, razmislili smo i shvatamo zašto su neki odreagovali na ovaj način. Reakcija kupaca nam je vrlo važna i mislimo da ćemo mnogo naučiti iz nastale situacije - navodi se u saopštenju "Gapa".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    13. avgust 2014 | 21:27

    Pa kad i proizvode ove veličine nije mi jasno ko ih i kupi, ko to može da obuče, desetogodišnja devojčica?! Da li je to model koji bi ste kupili svom detetu, jer ni jedna normalna devojka ne izgleda ovako, pa ma kako mršava bila!!!

  • xxx

    13. avgust 2014 | 23:00

    Imate li ovo u veličini za ljude koji ponekad nešto i pojedu?

  • Lee

    13. avgust 2014 | 23:32

    Kad mi neko kaze da ima devojku manekenku, odmah imam sliku anoreksicne, ruzne muskarace u glavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA