IMAO 400 KILA: Preminuo najdeblji čovek na svetu! (VIDEO)

Težak skoro pola tone, pokojni Amerikanac nije mogao da ode sam ni do toaleta, a stan nije napustio čak sedam godina!

  • 6

Amerikanac Riki Naputi bio je težak neverovatnih 400 kilograma što ga je na kraju i dovelo do smrti. Bio je pretežak čak i za operaciju bajpasa želuca, pa su mu lekari rekli da će morati da smrša makar 40 kilograma, ali on nije uspeo da smanji težinu ni za toliko.

Bio je oženjen, a njegova supruga Šeril rekla je medijima da je voditi računa o njemu bilo kao i paziti na ogromnu bebu.

- Kada smo se upoznali, već je imao popriličan višak kilograma, tako da moram da priznam da sam znala u šta se upuštam - priča Šeril, sada već udovica.

Kada je Riki pokušao da krene na dijetu, to je bio zajednički poduhvat njih dvoje, jer su ulozi bili visoki - ili gubitak kilograma ili smrt, barem su mu tako lekari predočili situaciju.

Riki je bio toliko težak da je jedva mogao da diše, često je ostajao bez daha, a iz kreveta nije mogao da se pomeri godinama.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kimi

    19. avgust 2014 | 14:22

    jadni grobari,ovog ce kran da spusta u grob

  • Struja

    19. avgust 2014 | 17:56

    Udebljao sam se nekih 3-4kg.pa sam se zabrinuo(83-4).Dok ovaj se izgleda prezderavao do besvjesti.Zato mi nije jasno zasto ljudi sebi dozvoljavaju ovako nesto?HALLO...400Kg.??

  • Maki

    19. avgust 2014 | 20:46

    Americko svinjce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA