Prvo je hteo da se ubije jer je debeo, a onda je smršao preko 100 kila i postao mišićavi seksi snagator! (FOTO) (VIDEO)

Čovek koji je zbog preterane gojaznosti i depresije pokušao da izvrši samoubistvo, izgubio je zapanjujućih 114 kilograma i njegova transformacija je toliko zaprepašćujuća da je čak dobio nadimak "Gospodin mišićavi"

  • 4

Ovo je priča o čoveku koje je izgubio izvanrednih 114 kilograma! Nakon dugog stanja depresije u kom se nalazio, pokušao je da izvrši samoubistvo, a sada želi da pomogne drugima koji se bore sa istim problemom.

Majk Vaudbi (32) iz Hula (Istočni Jorkšir), je zbog preterane gojaznosti pre nekoliko godina pokušao da sebi oduzme život. Srećom, nije u tome uspeo, već je trudom i voljom smršao 114 kilograma i njegova transformacija je toliko zaprepašćujuća da je čak dobio nadimak "Mr Muscle". Napisao je knjigu o svom nesvakidašnjem iskustvu, kako je od teške depresije i teških misli doživeo totalnu transformaciju.

U pitanju je brutalno iskrena autobiografska priča o tome šta je sve prošao, emotivno i psihički da bi doživeo transformaciju i spasao sebi život. Posle nuspelog pokušaja samoubistva Majk je otpočeo sa privatnim treninzima koji su rezultirali gubitku skoro polovine njegove telesne težine.

On je postepeno izgradio svoju izdržljivost sa tri jednočasovne sesije dnevno i sasvim prestao da pije. Nakon gubitka skoro polovine svoje telesne težine on se i dalje borio sa svojim glavnim problemom - opuštenom kožom, zbog čega je otišao na operaciju gde su mu odrstranili deo viška kože.

Nakon operacije nije bio potpuno zadovoljan i rešio je da se krene sa treninzima u teretani, u kojima je toliko uživao da je i sam postao lični trener.

Majk je doslovno primao na hiljade poruka podrške kao i na hiljade pitanja kako je uspeo i koja je to tajna formula koju je koristio, što mu je dalo dodatnu motivaciju da pomogne svima kojima je pomoć bila potrebna i počeo je sa pisanjem knjige.

Ne zelim da budeo samo deo jedne priče o gubitku kilograma, zelim da uradim više - rekao je on.

Majkova knjiga objavljena je u okviru projekta "The Weight Loss Warrior" , nove onlajn zajednice namenjene svima onima koji se bore s gubitkom kilaže i traže savete i motivaciju.

(Telegraf.rs/DailyMailMirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA