Da li je ovo najčudnija porodična priča na svetu? (VIDEO)

Ovim roditeljima trebalo bi dati medaju za strpljivost, hrabrost i toleranciju. Prvo su saznali da im je voljena ćerkica gluva, a onda im je ona, nekoliko godina kasnije, saopštila nešto za šta ni u ludilu nisu mogli da budu spremni

  • 6

Kada su saznali da će dobiti slatku plavokosu bebicu ženskog pola, Hilari Vitington i njen suprug bili su presrećni. No, nisu imali nikakvu predstavu šta ih sve u budućnosti čeka.

Nažalost, kada je imala godinu dana, saznali su da malena Rajland ima ozbiljno oštećenje sluha i da je gluvonema. Ipak, zahvaljujući savremenim implantima, njihova ćerkica naučila je i da govori i da čuje. Ali, tu nije bilo kraj. Dve godine kasnije, saznali su da se Rajland oseća kao dečak zarobljen u telu devojčice!

Htela je da ošiša kosu i da joj se obraćaju u muškom rodu. Težak izazov za sve roditelje!  Za razliku od većine ljudi koji bi mogli da se nađu u toj situaciji, oni su, nakon brojnih razgovora sa psiholozima, lekarima i drugim specijalistima, svom detetu dozvolili da uživa u svom detinjstvu - kao dečak. Pogledajte njihovu priču ovde.

Kao što vidite, Rajland je danas jedan srećan dečak.

Čisto da znate, čak 41 odsto transrodnih osoba pokuša samoubistvo. Razmislite dobro o tome šta biste vi uradili, jer ako bi se i vaše dete rodilo u pogrešnom telu, sigurno biste želeli da ono bude srećno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vexystar

    24. septembar 2014 | 15:04

    Jer ste procitali ovaj tekst homofobi. Evo vam jos jedan dokaz po sred nosa da se pripadnici LGBT populacije radjaju takvi i pustite te ljude vise na miru zatucani snobovi

  • aaaa

    24. septembar 2014 | 15:43

    americka glupost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA