Poruka ove devojčice koja se bori s rakom je fantastična! (VIDEO)

Danas svi mi nešto kukamo. Te mala nam plata, te nam frizura ima "loš dan", te nam ide na živce ovo ili ono. Međutim, dok gubimo vreme na sopstvene napade razmaženosti, zaboravljamo da se, u istom trenutku dok mi lupetamo gluposti, u svetu s rakom bori na milione veoma veoma hrabre dečice

  • 0

Nažalost, iako je savremena medicina dovoljno moćna da savlada srednjevekovne pošasti kao što su kuga, kolera, tuberkuloza, pa čak i smrtnost od obične prehlade, u poslednjih nekoliko decenija svedoci smo sve većeg broja ljudi obolelih od teško izlečivih oblika kancera. Što je najtužnije, ni sasvim mala deca nisu pošteđena.

Borba s rakom, kao što je to na primer Vilmsov tumor bubrega, nikad nije laka, ali jedna petogodišnja devojčica, iako je potpuno ćelava, imala već tri operacije, tokom kojih su joj uklonjeni tumori veličine ćufte, prošla kroz nebrojeno radio i hemoterapija i čeka još jednu hiruršku intervenciju, ne gubi nadu. Poslušajte priču ove hrabre i optimistične Hane, koja uspeva da nađe zabavu čak i u najmučnijim stvarima u životu!

- Ako sam ja hrabra, možete i vi da budete hrabri! - zapamtite Hanine reči i setite ih se svaki put kada vam padne na pamet da kukate zbog kokekakvih budalaština.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA