ČUVENI RECEPT RUSKE MEDICINE: Evo čime možete da očistite ceo organizam na prirodan način!

Efikasan prirodni lek ruske narodne medicine sastoji se od kefira i heljdinog brašna. Naime, kefir je "eliksir mladosti i zdravlja", a heljdino brašno poseduje izuzetna lekovita svojstva. Ono jača organizam, podmlađuje krvne sudove, otklanja umor, povećava cirkulaciju u rukama i nogama, pojačava lučenje urina

  • 19

Čišćenje organizma treba da sprovodite najmanje jednom u šest meseci, odnosno dva puta godišnje, jer nagomilani toksini mogu da dovedu do različitih bolesti.

Česte prehlade, ifnekcije, umor, pospanost, dekoncentracija - sve je to dokaz prisustva toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih ništa manje štetnih materija.

Efikasan prirodni lek ruske narodne medicine sastoji se od kefira i heljdinog brašna. Naime, kefir je "eliksir mladosti i zdravlja", a heljdino brašno poseduje izuzetna lekovita svojstva. Ono jača organizam, podmlađuje krvne sudove, otklanja umor, povećava cirkulaciju u rukama i nogama, pojačava lučenje urina.

Odlično je i za pamćenje i koncentraciju, a naročito se preporučuje starijim licima. Takođe snižava pritisak, leči arteriosklerozu i opstipaciju.

U kombinaciji sa kefirom, heljda smanjuje nivo šećera u krvi, čisti creva i krvne sudove, normalizuje metabolizam i rad pankreasa i povećava nivo hemoglobina u krvi.

Sve što je potrebno je da kašiku heljdinog brašna prelijete sa čašom kefira (180ml) i dobro promešate, a po želji možete zasladiti sa medom. Uradite to uveče i ostavite u frižideru.

Ujutru pola sata pre jela još jednom ga promešajte i pojedite i naredna tri sata ništa ne uzimajte od hrane.

Kako bi postigli najbolji efekat detoksikacije, najbolje bi bilo da ovu smesu pojedete umesto dorčka.

(Telegraf.rs/Uspesnazena)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    5. oktobar 2014 | 00:34

    Kako to: POLA SATA pre JELA ga promešajte i pojedite i naredna TRI SATA ne uzimajte ništa od hrane?

  • Trovachi

    5. oktobar 2014 | 11:24

    Ovi koji pljuju po ovakvim stvarima su gori od toksina u telu i jako su mentalno oboleli.Sta to moze da skodi od kefira i heljde.

  • Sanja

    5. oktobar 2014 | 21:34

    Obavi ti svoj zadatak do cetrdesete to i jeste bio zivotni vek u prvobitnoj zajednici i pusti ljude u najboljim godinama da pozive bar jos toliko uz Bozju pomoc i pomoc svih besplatnih a najboljih stvari u zivotu. To su ako ne znas priroda, ljubav, mir u dusi,vera, postenje i postovanje. Sreca jednako dug zivot!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA