Doktor ga je doneo na svet pre 45 godina, a kako mu je uzvratio kad je porastao, oduševiće vas!

Svako od nas nekad u životu doživi neku neverovatnu koincidenciju. Ova topla ljudska priča govori o tome da zaista postoje nevidljive niti kojima su naši životi povezani

  • 1

Ovaj lekar je pre nekoliko decenija na svet doneo bebu, za koju nije ni sanjao da će mu jednog dana produžiti život.

Doktor Džim Aflek (83), iz Sakramenta, koji je nekoliko decenija radio kao akušer u “Sutter Memorial Hospital”, saznao je da mu je potrebna nova aorta, jer, u protivnom, ne bi poživeo duže od godinu ili dve. Kardiohirurg, dr Robert Kinkejd, uspešno je operisao Afleka u septembru. Kada je saznao da je Aflek godinama radio u pomenutom porodilištu, Kinkejd, koji je tamo rođen, pozabavio se istraživanjem i saznao da ga je, pre 45 godina, na svet doneo baš ovaj penzionisani akušer, koga je operisao.

- Divno je kad ste u mogućnosti da pomognete ljudima na ovaj način, a još je lepše to što sam imao priliku da pomognem čoveku koji je me je doneo na svet pre 45 godina – rekao je Kinkejd.

Hirurg je pre operacije saznao gde je radio njegov pacijent i zainteresovao se.

- Pitao sam majku ko je akušer koji ju je porodio i, kada sam čuo njegovo ime, odmah sam znao da je to moj pacijent – kaže Kinkejd.

Iako se Aflek, koji je doneo na svet veliki broj beba, ne seća konkretno Robertovog rođenja 1969. godine, kaže da je taj porođaj svakako bio poseban.

- Naravno, ne sećam se tog slučaja, ali mislim da je zatvoren pun krug – rekao je Aflek, koji se se oporavlja od operacije i oseća se dobro.

(Telegraf.rs / HuffingtonPost)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA