OVAJ ĆALE JE CAR: Evo kako je kaznio ćerku (10) što laže za godine, ima dečka i tajni profil na Fejsu (FOTO)

Imati maloletnu ćerku nijednom ocu nije lako. Posebno ako primeti da ona sazreva pre vremena, pravi se starija i pritom je aktivna na društvenim mrežama. Jasno vam je da opasnosti vrebaju na sve strane. Međutim, ovaj tata našao je genijalan način da doskoči svojoj mezimici!

  • 18

Možete samo da zamislite šok Kevina Džonsa kada je otkrio da njegova desetogodišnja ćerkica ima tajne naloge na Fejsbuku i drugim mrežama, gde laže da ima 15, pa čak i 18 godina i, što je najgore, da ima dečka!

Kada je uhvaćena na delu, devojčica se klela da je veoma zaljubljena u svog momka, iako on zapravo nema predstavu koliko je ona zaista stara.

Kad je otac shvatio da se njegova ćerka ne samo oblači, već i ponaša zrelije, nimalo u skladu sa svojim godinama, odlučio je da je kazni i nauči lekciju! I to u javnosti!

- Počela je da me ubeđuje da mnogo voli svog dečka i priznala mi je da se redovno viđa s njim. Čisto da bude jasno, to što je bez našeg znanja otvorila Fejsbuk nalog i našla dečka je u potpunoj suprotnosti sa svim pravilima koje smo joj postavili! A i da ne govorim o tome što je sve to krila od nas i lagala druge za svoje godine - rekao je Kevin.

Naime, on je otišao u prodavnicu, opskrbio se majicama i duksevima roze boje, a zatim je na svakom ispisao parole poput “Ja imam deset godina” ili “Idem u peti razred”.

Takođe, nabavio je roze ranac s Barbikom i ružičaste patike, ali i mnoštvo pink gumičica i šnalica za kosu i sam joj napravio njenim godinama prikadnu frizuru.

Tako obučenu ne samo da ju je naterao da ide u školu, već ju je slikao i objavio fotografije na svom Fejsbuk profilu. Za samo nekoliko dana, Kevinovu opomenu svojoj mezimici “lajkovalo” je preko četvrt miliona ljudi!

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Caki

    29. oktobar 2014 | 13:26

    Bravo,reagovao je na vreme i ocigledno je da vodi racuna o vaspitanju svoje cerke!

  • Salamander

    29. oktobar 2014 | 13:26

    Pametno.

  • Zoran BL

    29. oktobar 2014 | 15:42

    Svaka čast, pravi roditelj, sad je ljuta, kad odraste biće veoma zahvalna svome ocu. Uzdravlje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA