KO JE VIŠE SEKSI: Viktorijini anđeli ili prave žene?

Šta je po vašem mišljenju savršeno žensko telo? Evo kako su na ovo pitanje sasvim obične žene odgovorile kompaniji Victoria's Secret

  • 25

Svetski poznata kompanija za proizvodnju donjeg veša “Victoria's Secret” pre nekoliko dana objavila je novu reklamu sa 10 zanosnih manekenki u brusevima i gaćicama. Sve to ne bi bilo nikakav problem da kampanja ne nosi naziv “Perfect body”.

Naravno, malo koja pripadnica nežnijeg pola izgleda kao Alesandra, Adrijana, Rozi, Karli ili Kendis, a realno, retko koja uopšte može da nosi glamurozni veš koji one reklamiraju.

Zato je kreativni tim dama, zaposlenih u daleko običnijoj kompaniji za proizvodnju donjeg veša “Dear Kates”, odlučio da snime daleko realističniju reklamu, sa pozitivnijim pristupom. Naime, za zajedničku fotografiju pozirale su žene zaposlene u ovoj firmi.

- Reklama “Victoria's Secret” prikazuje 10 modela identičnog oblika tela, što je definicija lepote koju nam nameće društvo. Autor verovatno nije razmišljao o tome kakvu poruku šalje. Smatramo ovo izuzetno neodgovornim marketingom. Kao kompanija koja pravi rublje za SVE devojke, smatramo da možemo bolje.

- Ovom fotografijom prikazujemo žene koje mediji, moderne kompanije i proizvođači odeće često zanemaruju, a imamo za cilj da budemo realni i prikažemo mnoštvo različitih figura - poručile su žene iz kompanije “Dear Kates”.

(Telegraf.rs / Dear Kates)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    7. novembar 2014 | 13:02

    Jedini koji zna odgovor - Marko Jaric...

  • Nebojsa

    7. novembar 2014 | 14:14

    Izmedju je prava mera

  • Fikus

    7. novembar 2014 | 12:32

    Glupost. Pa nisu sve zene kao kitovi. Nosim VS ves godinama i super mi stoji, a niti gladujem niti vezbam, samo se dovoljno krecem i ne jedem smece, mada ni to nije birno jer imaju ves za svaku zensku gradju. I naravno, ako cemo da budemo realni, kome su zaista vise sexy zene sa donje slike? Samo iskompleksiranim ljudima koji se tako tese.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA