AKCIJA: Poklanjamo vaučere od 500, 1.000 i 1.500 dinara!

Svi čitaoci koji su poželeli da isprobaju blagotvorno dejstvo slanih soba sada to mogu da učine po najpovoljnijim cenama. Telegraf vam, u saradnji sa studijom SLANA SOBA.NET poklanja vaučere od 500, 1.000 i 1.500 dinara. Vaučere uskoristite do kraja novembra, a kupljene tretmane možete trošiti do kraja zime.

  • 0

Svi čitaoci koji su do sada samo čitali o tome, a potom i poželeli da isprobaju blagotvorno dejstvo slanih soba i lečenje haloterapijom, sada to mogu da učine po najpovoljnijim cenama. Telegraf vam, u saradnji sa studijom SLANA SOBA.NET POKLANJA VAUČERE NA IZNOS 500, 1.000 i 1.500 dinara.

Počele su sezone prehlada, gripa i raznih virusa (novembar mesec je "najbolesniji" mesec u toku godine), a Telegraf vam pomaže da ih izlečite ili sprečite na vreme na najprirodniji mogući način i najjeftinije. Samo na našem portalu i na facebook grupi SLANA SOBA.NET možete naći vaučer, sa kojim u studiju na kupovinu paketa haloterapija (poslednjih godina veliki hit u čitavom svetu, a odnedavno i u Srbiji) ostvarujete popust od 500 do 1.500 dinara.

Iskoristite ovu ponudu i ostanite zdravi i jači od prehlada i virusa do kraja zime i to bez upotrebe lekova! Odštampajte vaučer i odnesite ga u studio Slana soba.net (Knez Danilova 22, pored Doma zdravlja Palilula) ili ga samo u studiju pokažite na displeju svog telefona ili tableta i (za 500 do 1.500 dinara jeftinije) do kraja novembra kupite tretmane koje možete iskoristiti u naredna 4 meseca. 

Pozovite 066/001-005, rezervišite i iskoriste ovu dobru ponudu, jer je u pitanju najbolja slana soba u Beogradu, sa koncentracijom soli koja je do sad mnogima pomogla da izleče sinuse, kašalj, bronhitis, infekcije uha, grla i nosa...

A kako izgledaju tretmani, šta sve leče i zbog čega morate da ih probate pre nego što svoj organizam “otrujete” brojnim lekovima, antibioticima, neproverenim metodama, čajevima kojima ne znate dejstvo i poreklo pročitajte ovde.

Telegraf i SLANASOBA.NET - ZA VAŠ ZDRAVIJI SVET!

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA