• 0

AKCIJA: Poklanjamo vaučere od 500, 1.000 i 1.500 dinara!

Svi čitaoci koji su poželeli da isprobaju blagotvorno dejstvo slanih soba sada to mogu da učine po najpovoljnijim cenama. Telegraf vam, u saradnji sa studijom SLANA SOBA.NET poklanja vaučere od 500, 1.000 i 1.500 dinara. Vaučere uskoristite do kraja novembra, a kupljene tretmane možete trošiti do kraja zime.

  • 0

Svi čitaoci koji su do sada samo čitali o tome, a potom i poželeli da isprobaju blagotvorno dejstvo slanih soba i lečenje haloterapijom, sada to mogu da učine po najpovoljnijim cenama. Telegraf vam, u saradnji sa studijom SLANA SOBA.NET POKLANJA VAUČERE NA IZNOS 500, 1.000 i 1.500 dinara.
Počele su sezone prehlada, gripa i raznih virusa (novembar mesec je "najbolesniji" mesec u toku godine), a Telegraf vam pomaže da ih izlečite ili sprečite na vreme na najprirodniji mogući način i najjeftinije. Samo na našem portalu i na facebook grupi SLANA SOBA.NET možete naći vaučer, sa kojim u studiju na kupovinu paketa haloterapija (poslednjih godina veliki hit u čitavom svetu, a odnedavno i u Srbiji) ostvarujete popust od 500 do 1.500 dinara.


Iskoristite ovu ponudu i ostanite zdravi i jači od prehlada i virusa do kraja zime i to bez upotrebe lekova! Odštampajte vaučer i odnesite ga u studio Slana soba.net (Knez Danilova 22, pored Doma zdravlja Palilula) ili ga samo u studiju pokažite na displeju svog telefona ili tableta i (za 500 do 1.500 dinara jeftinije) do kraja novembra kupite tretmane koje možete iskoristiti u naredna 4 meseca. 

Pozovite 066/001-005, rezervišite i iskoriste ovu dobru ponudu, jer je u pitanju najbolja slana soba u Beogradu, sa koncentracijom soli koja je do sad mnogima pomogla da izleče sinuse, kašalj, bronhitis, infekcije uha, grla i nosa...
A kako izgledaju tretmani, šta sve leče i zbog čega morate da ih probate pre nego što svoj organizam “otrujete” brojnim lekovima, antibioticima, neproverenim metodama, čajevima kojima ne znate dejstvo i poreklo pročitajte ovde.
Telegraf i SLANASOBA.NET - ZA VAŠ ZDRAVIJI SVET!

(Telegraf.rs)
 
 

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima