HAJDEMO U PLANINE: Jer tamo ni za budžet nema zime!

Muka vam je od gradske gužve, stresa na poslu a hoćete da uživate punim plućima plus i da uštedite? Bežite u planine dok traju rane rezervacije i očuvajte kućni budžet za novogodišnje praznike!

  • 0

Bliže se zimske i novogodišnje čarolije, a kao i uvek svi pomalo kuburimo sa kućnim budžetom u tom periodu. Praznici, troškovi oko poklona, ali i želja da pobegnemo od gradske gužve, stresa na poslu i uživamo punim plućima!

Ukoliko ste planirali da se kvaliteno prepustite svim čarima planine i srpske nacionalne kuhinje, ali i da uštedite, turistička ponuda Zlatibora je ove sezone izuzetno bogata a kao dobri domaćini, hotel Mona Zlatibor potrudio se da napravi ponudu za svačiji džep i gušt!

Zato požurite i iskoristite pogodnosti rane rezervacije i uživajte na Zlatiboru i u hotelu Mona po 25% nižim cenama! Posle šetanja i skijanja na čistom vazduhu po proplancima Zlatibora, popodne rezervišite za opuštanje u wellness centru Mona, i obezbedite sebi potpuni relaks paket!

Svim zainteresovanim je trenutno na raspolaganju specijalni popust od 25% za ranu rezervaciju zimovanja.

Za izvršene rezervacije od 4 ili više noćenja do 01. decembra , u periodu 18.01-15.03.2015., hotel Zlatibor Mona odobrava 25% popusta!

Cena aranžmana 5 dana/4 noći na bazi polupansiona već od 140 eur, dok deca do 7 godina borave gratis u pratnji dve odrasle osobe.

Tokom zimske sezone najmlađe goste zabavljaće dnevni i večernji animacijski program, pa zahvaljući profesionalnim animatorima hotela, klincima nikad neće biti dosadno!

Za to vreme dok mališani uživaju u razonodi, vaš čeka korišćenje wellness centra koje je u hotelu Mona Zlatibor besplatno, tako da možete uživati u bazenu, saunama, relax sobi, turskom kupatilu, rasulu ili uz nadoknadu prepustiti se brojnim tretmanima lica i tela.

Ako kojim slučajem niste vešti u skijanju, domaćini hotela za vas su spremili posebne uslove za školu skijanja, bilo da se radi o najmlađim ili odraslim gostima, a ako niste za akcije po snegu – uživajte u idiličnim snežnim pogledima uz domaću pitu od heljde i malina. Naša slatka preporuka!

 

Više informacija na: www.monazlatibor.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA