Evo zašto je decembar najluđi mesec za putovanja!

Travelland vas poziva da zajedno ispratimo staru i dočekamo novu 2015. godinu na nekom lepom putovanju uz voljenu osobu ili društvo koje nam je drago, uz što povoljnije aranžmane a maksimalni užitak!

  • 0

Turistička agencija Travelland i za kraj godine uvek pripremi posebne, specijalne i neodoljive aranžmane uz neverovatne popuste. Tako i ovog puta imamo uzbudljiv decembar za naše putnike i ljubitelje putovanja. Travelland je spremio putovanja za doček nove 2015. godine i skijanje ali, letnji aranžmani u Grčkoj su takođe spremni. Pre svega, hajde da zajedno ispratimo staru i dočekamo novu 2015. godinu na nekom lepom i uzbudljivom putovanju uz voljenu osobu ili u društvu koje nam je drago.

Bilo bi zaista lepo dočekati Novu godinu u romantičnoj Veneciji po ceni već od 99 eura po osobi, uz obilazak Verone i Padove. Osim toga, možete nazdraviti novoj godini uz češko pivo i provesti nezaboravne trenutke u Pragu za neverovatnih 155 eura koliko staje putovanje po osobi za ovo prelepo putovanje uz tri noćenja sa doručkom. Za one koji bi da 'odlete' do svoje željene destinacije za doček nove godine, preporučujemo putovanje u Rim, avionom, po ceni već od 329 eura po osobi.

Naravno, za one koji zaista žele da dočekaju novu godinu u središtu luksuza, izdvajamo putovanje u Dubai po ceni od 639 eura po osobi. U ponudi su naravno i ostale evropske destinacija kao što su Istanbul, Lisabon, Pariz i mnogi drugi. Odlučite se što pre, uživajte u uzbuđenju, jer ove specijalne cene važe samo za rezervacije izvršene do 06.12.2014. Ljubitelji uzbudljivih putovanja, mogu uživati i nakon nove godine i izabrati neko putovanje u periodu Božića ili u toku proleća.

Znamo da ima i onih koji bi da novogodišnje praznike provedu skijajući. Za njih spremili uzbudljive ponude za Bugarsku, što podrazumeva skijanje u mestima Borovec i Bansko. Pored Bugarske tu su i malo bliža skijališta Zlatibor, Kopaonik ili Stara planina.

Što se aranžmana za nastupajuće leto 2015. tiče, u ponudi su poznate destinacije, ali obogaćene novim, prelepim objektima, ali i fantastičnim cenama i popustima. Odmor u hotelima je i ovog puta moguće rezervisati uz uzbudljive povoljnosti. Omiljena destinacija – Halkidiki će svakako zadovoljiti sve ukuse i priuštiti svojim gostima pravi užitak i nezaboravan odmor. U ponudi agencije Travelland su već poznati apartmani na poluostrvu Kasandra u mestima Dionisos beach, Hanioti, Kalitea i Pefkohori ali, takođe ne manje prepoznatljivi i na poluostrvu Atos u mestima Nea Roda i Jerisos. Destinacija koja se sviđa našim turistima je i poluostrvo Sitonia, pa gosti agencije Travelland mogu uživati u apartmanima u Metamorfozisu.

Iskoristite priliku i rezervišite apartman za svoje letovanje do 16.02.2014. jer samo do tada važi popust od 20%. Uzbudljivo je i to, što je Travelland za određene polaske U MAJU, obezbedio PLAĆANJE SAMO DINARSKOG DELA ARANŽMANA. Povoljne cene letnjih aranžmani za boravak u hotelima u Grčkoj su takođe aktuelni. Gosti imaju priliku da iskoriste pravu 'First Minute' akciju i uživaju u hotelskom smeštaju po neverovatnim cenama u vrhunskim hotelima. Iz ponude hotela izdvajamo Royal Paradise Beach Resort 5* na Tasosu koji svojim gostima nudi neverovatan popust do 42%. Svakako tu su već poznati hoteli Porto Carras Meliton Thalasso Hotel & Spa 5*, Elinotel Apolamare Hotel 5*, Alexander The Great Hotel 4* koje možete rezervistati uz popust do 32%.

Tu su i hoteli iz poznatog lanca (G-Hotels) Athos Palace Hotel 4*, Pallini Beach Hotel 4* ili Theophano Imperial Palace 5* u kojima možete izvršiti rezervaciju uz popust do 37 %. Alexandros Palace Hotel & Suites Uranopolis 5* možete rezervisati uz popust do 32%. Trend ekskluzivne i jedinstvene ponude hotelskih popusta, agencija Travelland nastavlja i kada su u pitanju velike porodice, pa tako možete izvršiti rezervaciju za hotel Cronwell Platamon Resort 5* koji osim popusta nudi GRATIS ZA DVOJE DECE DO 16 GODINA . ’First Minute’ popusti za većinu hotela važe do 31.12.2014.

Zato je bitno požuriti i iskoristiti najviše. Agencija Travelland čini postojeće popuste još većima tako što za svoje goste nudi dodatni ’agencijski popust’ na svaku hotelsku ponudu. Tako svaki popust bude još veći. Mnogi već znaju, da je turistička agencija Travelland ovlašćena od strane brojnih hotela u Grčkoj o ekskluzivnoj prodaji, a osim toga moguće je izvršiti rezervaciju za preko 200 hotela u brojnim letovalištima.

Očekujemo Vas i radujemo se Vašoj poseti u našim prostorijama u Dobračinoj 43 u Beogradu. Svakako posetite i našu web stranicu www.travelland.rs. Sigurni smo da ćete odabrati svoju destinaciju i iskoristiti priliku da Vam decembar bude uzbudljiv. (Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA