KAKVI IDIOTI: Tvrde da vakcine pretvaraju decu u gejeve!

A taman ste poverovali da ste čuli svaku moguću glupost koju ljudski um može da smisli, kad eto iznenađenja. Jedna grupacija koja agituje na roditelje da ne vakcinišu svoju decu, sada je krenula u najgluplju moguću kampanju da bi isterala svoj cilj

  • 6

Sigurno ste i vi primetili da je sve više onih koji veruju teorije zavere protiv obavezne vakcinacije dece i čak agituju protiv ove prakse. Tu su oni koji tvrde da određena cepiva izazivaju autizam, rak ili neplodnost. Sada je istim tim “genijalcima” palo na pamet da od vakcina (ne kaže se kojih) deca postaju homoseksualci!

U svojoj agresivnoj kampanji, grupa anti-vakcinaša “VacTruth”spekuliše da se vakcine prave od supstanci koje imaju moć da poremete hormone, a samim tim i da promene seksualno opredeljenje dece koja su ih primila.

Naravno, ovakva jedna notrona glupost izazvala je burne rekacije na internetu i postala predmet sprdnje.

- “Šta je sledeće? Hajde da ne vakcinišemo pse? Vakcine se prave od tumora?”, “Ako sam rođen kao gej i primio sam vakcinu, je li to znači da sam sad strejt?”, “Većina gejeva i lezbejki su vakcinisani, tako da ova priča sigurno pije vodu!” - ovo su samo neki od komentara ljudi iz LGBT populacije, ali i roditelja koji znaju da je vakcinacija jedini ispravan put da sačuvaju svoju decu od kojekakvih boleština.

Čisto da vas podsetimo:

(Telegraf.rs / Queerty)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA