BRAVO ZA NJIH: Ovo su pobednici konkursa - DizajnirajUniforme! (FOTO)

Našim ljudima definitivno ne nedostaje kreativnosti i volje da ovaj svet učine lepšim. U ovom slučaju, lepšim su učinili školovanje budućim generacijama

  • 0

GreenDesign.rs” je najveća regionalna dizajnerska zajednica. Pogledajte šta sve umeju i rade kreativni ljudi iz ove zajednice:

Mi smo porodica od preko 7.000 dizajnera i par stotina klijenata. Isplatili smo 2.500.000,00 dinara dizajnerima. Mnogi su dobili stalne ili honorarne poslove preko svog Portfolia. I ponosni smo na svoju veliku porodicu.

Okupljamo sjajne ljude. Sjajne dizajnere. Kvalitetne frilensere. Pre četiri godine zacrtali smo put kojim idemo, a to je podizanje dizajn scene iz pepela i verujemo da u tome uspevamo. Dizajneri su napokon plaćeni za svoj posao. Ne bivaju prevareni. Kod nas su sigurni. Zarađuju i žive od posla koji najviše vole, preko nas.

Ali, pored svega toga nastojimo da budemo društveno odgovorna kompanija. Jer bez svih vas ni mi ne bismo postojali. Nastojimo da edukujemo javnost, najviše klijente, o važnosti dizajna. O ulaganju u isti. Pokušavamo da podignemo cenu rada. Na taj način vraćamo društvu. Ali ne samo tako nego i putem društveno odgovornih i humanitarnih konkursa.

Do sada smo organizovali više njih poput onog za dizajn plakata tokom poplava. Sada, imamo novu akciju. Svi ste verovatno primetili da su đaci u osnovnoj školi "17. oktobar" dobili nove uniforme koje je dizajnirala i napravila učiteljica likovnog.

Svaka škola koja se obrati "GreenDesign.rs"-u, dobiće besplatan dizajn uniformi za svoje đake!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA