EVO ZAŠTO SU NAM DECA SVE GLUPLJA: Zabranjena stvar i dalje prisutna u našim domovima!

I pored svih strogih kontrola koje se sprovode kako bi proizvodi koji dolaze do nas bili bezbedni za upotrebu, neki od njih ipak uspevaju da se "provuku" i završe u našim domovima. Zato, treba obratiti pažnju šta sadrže proizvodi koje svakodnevno koristimo

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pera
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Pera

    28. decembar 2014 | 16:49

    Deca su gluplja jer im vise niko ne pridaje paznju koju trebaju da imaju. Sve vise roditelja se ne bavi svojom decom kad je rec o njihovom razvoju. Lakse im je dati pare i poslati na ulicu. Gledam po naselju deca treci, cetvrti razred su na ulici posle ponoci i kako da razumem te roditelje??? Kad je dete los djak lakse je ici i svadjati se nastavnicima nego mu posvetiti vreme i nauciti ga nesto. Mene su kao klinca sve naucili roditelji, a ne uciteljica, i ako nesto nisam savladao u skoli uvek su mi se nasli i naucili me. A skoro sam imao situaciju da me komsija pita znam li da pokazem njegovom klincu razlomke.. Pa katastrofa.. A bice jos gore, jer i to malo sto su radili prosvetni radnici ce se ugasiti, jer se ovde odavno vodi velika kampanja urusavanja skolstva. Skoro sam cuo da je cistacica sa jedva osnovnom skolom dobila posao vaspitacice preko veze, pa su posle raznorazne hemikalije krive jer su deca zatucana.

  • Pravda

    28. decembar 2014 | 15:46

    MA, NECE BITI, VISE SUMNJAM U KLABERKE, FARME, ZVEZDE GRANDA, DIVE, SEKE, LUKASE ,KAO I MNOGOBROJNE CURANE I CURKE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA