EVO ZAŠTO SU NAM DECA SVE GLUPLJA: Zabranjena stvar i dalje prisutna u našim domovima!

I pored svih strogih kontrola koje se sprovode kako bi proizvodi koji dolaze do nas bili bezbedni za upotrebu, neki od njih ipak uspevaju da se "provuku" i završe u našim domovima. Zato, treba obratiti pažnju šta sadrže proizvodi koje svakodnevno koristimo

Komentari

  • Pera

    28. decembar 2014 | 16:49

    Deca su gluplja jer im vise niko ne pridaje paznju koju trebaju da imaju. Sve vise roditelja se ne bavi svojom decom kad je rec o njihovom razvoju. Lakse im je dati pare i poslati na ulicu. Gledam po naselju deca treci, cetvrti razred su na ulici posle ponoci i kako da razumem te roditelje??? Kad je dete los djak lakse je ici i svadjati se nastavnicima nego mu posvetiti vreme i nauciti ga nesto. Mene su kao klinca sve naucili roditelji, a ne uciteljica, i ako nesto nisam savladao u skoli uvek su mi se nasli i naucili me. A skoro sam imao situaciju da me komsija pita znam li da pokazem njegovom klincu razlomke.. Pa katastrofa.. A bice jos gore, jer i to malo sto su radili prosvetni radnici ce se ugasiti, jer se ovde odavno vodi velika kampanja urusavanja skolstva. Skoro sam cuo da je cistacica sa jedva osnovnom skolom dobila posao vaspitacice preko veze, pa su posle raznorazne hemikalije krive jer su deca zatucana.

    • 28. decembar 2014 | 21:07

      .

      @Pera

      Da ali ne brani prosvetare pa nisu oni kao pre ne interesuje ih da nauce decu nesto! Na primer jedna devojcica je slabo znala matematiku kad je pitala nastavnicu da joj pomogne ona joj kaze ne zanima me sto nisi ucila...ja radim za 45 minuta a ne za jos dodatno!

  • Pravda

    28. decembar 2014 | 15:46

    MA, NECE BITI, VISE SUMNJAM U KLABERKE, FARME, ZVEZDE GRANDA, DIVE, SEKE, LUKASE ,KAO I MNOGOBROJNE CURANE I CURKE!

    • 28. decembar 2014 | 16:16

      U pravu si!

      @Pravda

      Tako je! Sad su majke krive, pa najlakse je kriviti drugog, a to sto je danas sve sto je nekada bilo normalno i sto se cenilo sad je sramota! Strasno! Sramota je nemati devojku, decka u srednjoj skoli, biti nevin a i nema pravog prijateljstva drugarica krade drugarici decka, drug drugu devojku sto devojke kazu posle raskida "svi su isti", a momci "kurva" sto se vise cene silikonke nego prirodne bitno je da budu prenasminkane 10 kg pudera, a momci da voze dobra kola i imaju pun dzep! To sto su drustvene mreze postale bolje nego pravo prijateljstvo? To sto profesori u skolama nista ne rade nego samo strajkuju piju kafe i jedu pa posle kritiju decu sto nemaju nimalo pedagogije u sebi,sto su danas svi radnici neljubazni i mrzi ih da rade, to sto nema posla, bolesti i drugo! To sto nam Amerikanci sole pamet! Pa posle su vam majke krive, nema bo

    • 28. decembar 2014 | 16:44

      mila

      @Pravda

      kad god je neka problematika u državi ovde se nadju ''pametni'' da prozivaju neku muziku i programe za svaki problem bilo sopstveni ili tudji. Neko im je rekao da će tako postati pametniji i, u očima drugih, obrazovaniji, iako komentar nikakve logike nema, toliko je plitak da boli. Ako vas zanima uzrok kompletnog pada društva počnite ozbiljnije da istražujete. Iznenadićete se do kakvih saznanja možete doći. Saznanja koje mediji odbijaju da objavljuju, komentarišu, pa ću se ovde i zaustaviti. Probudite se ljudi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA