Evo kako da u štiklama pregurate doček na debelom minusu i snegu!

Ma koliko bile lep, seksi i ženstven detalj bile, u višečasovnim izlascima kao što je novogodišnji provod, visoke potpetice mogu zadaju neviđene muke ženama, pogotovo ako je napolju ledeno i snežno

  • 0

Te proklete štikle novogodišnja noćna su mora svake žene! Većina dama izbegava da ih nosi osim u svečanim prilikama, ali za doček Nove godine one su obavezne. Međutim, čini se da će večeras, na minus 15 Celzijusovih stepeni, to biti nemoguća misija.

Napolju je ledeno hladno, klizavo i opasno. Zato, preporučujemo vam da se danas, umesto salonki, ipak opredelite za duboke seksi čizme sa nešto manje vrtoglavo visokom petom ili čak one potpuno ravne!

Em se nećete smrznuti, em vam neće presesti provod.

SEKSI I ORIGINALNO! Evo kako da se našminkate za novogodišnju noć! (FOTO) (VIDEO)

Istraživanja pokazuju da u štiklama nakon samo dva sata i 47 minuta noge počinju da žuljaju i bole, zbog čega se čitava zabava pretvara u pakao. Višečasovni izlasci bivaju upropašćeni zbog bola u stopalima, što žene tera da se presvlače u ravno ili pak nastavljaju da partijaju bose.

Da li su ovo najslađi Deda Mrazovi na svetu?

Ipak, dame koje znaju šta ih očekuje, unapred se pripreme silikonskim jastučićima koji delom umanjuju bol i stvaranje žuljeva na nogama. Međutim, kako to često nije dovoljno da bi se izbegla bolna katastrofa, čak 67 odsto žena u izlascima nosi rezervne cipele.

ONI SU VEĆ PIJANI: Evo gde je stigla Nova godina!

Bilo kako bilo, pred večerašnji doček dobro razmislite o tome šta ćete obuti, a ukoliko ste sigurni da nećete izdržati što zbog neudobnosti, što zbog hladnoće, u tašnicu stavite rezevni par baletanki, u gepek udobne marsovke ili gumenjake.

 

Uživajte, ali budite spremne na sve!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA