RASPLAKAĆETE SE: Ovako se voli baka!

Slika govori više od hiljadu reči, a ova slika je rekla toliko toga da je prikupila skoro pola miliona lajkova na Fejsbuku

  • 24
Foto: Facebook/Giancarlo Murisciano Foto: Facebook/Giancarlo Murisciano

Ovu fotografiju na Fejsbuku je objavio Đankarlo Murišijano, 31. decembra prošle godine, odnosno, pre nekoliko dana. Koliko je time inspirisao internet zajednicu najbolje govore brojke. Slika ima skoro pola miliona lajkova i podeljena je gotovo 50.000 puta.

Đankarlova baka boluje od teškog oblika Alchajmerove bolesti. Njen plemeniti unuk nije hteo da je ostavi samu i dočeka Novu godinu negde s društvom, već je radije ostao sa svojom bolesnom bakom i sve nas podsetio na to šta su važne stvari u životu i šta je zapravo ljubav.

- Ovo možda nije najluđi 31. decembar u mom životu, ali i ovo je deo života - poručuje Đankarlo na svom Fejsbuk profilu.

Printskrin: Facebook/Giancarlo Murisciano Printskrin: Facebook/Giancarlo Murisciano

Ovaj mladi fizioterapeut sa Sicilije, odrastao je sa svojom bakom i dekom i to je verovatno najveći razlog zašto u svoj odnos s bakom unosi toliko požrtvovanja.

Ovom fotografijom i dirljivim rečima Đankarlo je čestitao Novu godinu svima i poželeo svakom da "pored sebe ima nekog koga može da zaštiti ili uteši, ali i s kim će da se smeje i bude srećan".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Маркић

    5. januar 2015 | 13:48

    Своју баку волим више од било чега на свету. Сама помисао да ћу једног дана остати без ње ми натера сузе у очи. Незамислив ми је недељни ручак без ње, заједничко гледање филмова, прича до касно у ноћ... Имам 26 година и још једино када сам са њом имам осећај дечије безбрижности. Нека ми поживи још дуго.

  • Zurkolomac

    5. januar 2015 | 13:52

    Super. Kod nas gledaju da im clanovi familije sto pre pomru da bi nesto nasledili...

  • Zoran

    5. januar 2015 | 13:56

    Svaka cast momcino

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA